Missie

Mensen leven bewuster. Dat zie je aan de groeiende belangstelling voor onder meer gezonde voeding, sportieve leefstijl, duurzame mode, afvalscheiding en hergebruik,. Zo geven we de aarde op een verantwoorde manier door aan onze volgende generatie.

In dit klimaat wil NR78 zich ontplooien door vooruitstrevend te zijn in haarmode. Uit respect voor mens en natuur benutten wij van beide de kwaliteiten en eigenschappen. Dit doen wij door het beste van deze twee met elkaar te verenigen en in ons vak optimaal toe te passen. Dat doen we met liefde en passie.

Visie

Bij NR78 staat alles in het teken van bewustzijn, vakmanschap en progressie. Deze levenshouding moet leiden tot steeds hogere technische en mentale vaardigheden en NR78 een voorbeeldfunctie geven. Zo creëert NR78 een toegevoegde waarde, zowel voor onze gasten als voor kappers die onze passie delen.

Iedere dag willen wij het mooiste in onze gasten naar boven halen door hun natuurlijke schoonheid voorop te stellen. Tegelijkertijd is hun bezoek aan de salon een moment van rust en bezinning.