Kom volledig tot rust door je salon bezoek uit te breiden met een behandeling in onze Spa

Onze Aveda gezichtsbehandelingen zijn aangepaste gezichtsbehandelingen, gebaseerd op de specifieke behoeften van de huid. Tijdens je consult bepalen wij samen welke van onze Aveda behandeling perfect voor je is. Voor een droge tot gevoelige of voor een gecombineerde en verstopte huid, kunnen wij een echt gepersonaliseerde behandeling geven. Onze specifieke huidverzorgingslijn is perfect voor de rijpere huid, acne-gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekjes en ook voor totale ontspanning. Het omvat een dubbele reiniging, exfoliëren van de huid, masker, & moisturizer van de huid. Inclusief voet, hand, hals, schouder en hoofdhuid massage.

Perfecting plant peel


Aveda’s natuurlijke alternatief voor Microdermabrasie zonder de bijbehorende roodheid en irritatie. Deze resultaat gerichte behandeling is te vergelijken met een 30% glycolzuurbehandeling. Het stimuleert de aanmaak van collageenvezels en verfijnt direct de huidstructuur. Je kunt deze peeling ook met korting extra boeken bij je gezichtsbehandeling.
 Deze treatment vermindert fijne lijntjes en rimpels, en verwijdert dode huidcellen. De natuurlijke arganolie en magnesium verhelderen je teint waardoor je een stralende en egale huid krijgt zodat je er jonger uitziet.Energizing eye treatment (30 min)


Behandeling van je ogen, dit is een Ayurveda-geïnspireerde behandeling die de voordelen van de Tulasara producten en verstevigende Eye Crème combineert om de natuurlijke collageenproductie van de huid te stimuleren waardoor de verschijning van lijntjes en rimpels, wallen en kringen onder de ogen minder zichtbaar worden. Deze treatment is een rustgevende, revitaliserende ervaring voor de ogen. De revolutionaire Aveda marma eye massage helpt spanningen te verlichten.


Men's facial


De gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op de huid van mannen. Elke gezichtsbehandeling omvat reiniging, warme vochtige handdoeken, exfoliërende en rustgevende producten voor de huid. Voordelen van gezichtsbehandelingen zijn onder andere: • verhoogt celmetabolisme ter verbetering van de algehele huid toon en textuur • verbetert de circulatie en natuurlijke gloed • voorkomt vroegtijdige veroudering en rimpels met gerichte, effectieve producten van Aveda.

Hoofdmassage (15 min)

Japanse drukpuntmassage die werkt op meridianen in het lichaam. Shiatsu helpt de balans in het lichaam te herstellen en te behouden, zowel fysiek als mentaal.

Stress relief stoelmassage (15 min)

De massage is gebaseerd op de tradionele japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen om lichaam en geest in balans te brengen. Het resultaat is, dat men zich in zeer korte tijd ontspannen en verfrist voelt. Helpt bij klachten zoals spanningshoofdpijn of stijve nek.

Aveda elemental nature lichaamsmassage

30, 60 of 90 minuten

Hotstonemassage

Therapeutische massage met warme basaltstenen voor diepe ontspanning van de spieren in combinatie met aromatische kracht van Aveda bloemen- en planten essences. Een weldaad voor lichaam en geest.
30, 60 of 90 minuten

Back treatment

Een behandeling die zich op reinigen, scrubben en masker richt en (indien gewenst) en masseren van de rug.

30, 60 minuten