Products

4 MANIEREN HOE WE ONS HAAR BESCHADIGEN

4 MANIEREN HOE WE ONS HAAR BESCHADIGEN
4 MANIEREN HOE WE ONS HAAR BESCHADIGEN

Products

4 MANIEREN HOE WE ONS HAAR BESCHADIGEN


Het gebruik van oude stylingtools, te veel chemische haarproducten, te strakke elastiekjes. Er zijn verschillende manieren hoe ons haar wordt beschadigd. We nemen een kijkje op welke manieren dat zijn en de beste manieren om dit tegen te gaan.

Over het algemeen zijn er vier manieren waarop we ons haar beschadigen.

1.De eerste manier is met chemicaliën. Zoals in, straightening, permanenten en zelfs keratine behandelingen. "Door alles wat de verbindingen in je haar verandert beschadigt het, zeggen de specialisten van NR78. Bleken is ook slecht voor het haar - reden waarom zij leave-in-behandeling aanbevelen voor diepe conditionering en reparatie zoals Damage Remedy Daily Hair Repair .

2. Het tweede type schade wordt veroorzaakt door hitte. Het consequente gebruik van haardrogers, strijkijzers en krultangen zorgt er uiteindelijk voor dat het haar broos en breekbaar wordt, wat ook tot breuken en gespleten haarpunten kan leiden.

3. En dan is er milieuschade. Zon en vervuiling kunnen haar dof maken, beschadigen of uitdrogen.

4.En tot slot is er fysieke schade, die wordt veroorzaakt door hardhandig kammen en borstelen, en door je haar te ruw te behandelen. Dit veroorzaakt breuken in het haar, die uiteindelijk dunner wordt en afbreekt.

Als de eerste drie vormen van schade bij jou van toepassing is, kan je haar gemakkelijk breken als je je haar gaat borstelen en stijlen. En hoewel het waar is dat voorkomen beter is dan genezen, zijn er producten die je kunt gebruiken die je helpen om je haar te herstellen. Aveda’s Damage Remedy line-up bijvoorbeeld, die allemaal quinoa bevatten. Het assortiment bestaat uit een shampoo, conditioner, intensive restrucuring treatment, daily hair repair en de nieuwe split end repair, die gespleten haarpunten onmiddellijk herstelt.

Gebruik nooit te veel kracht als je je haar gaat stijlen, zeggen de specialisten van NR78. Wat moet je wel doen? Verdeel conditioner door je haar met een kam met brede tanden, borstel je haar alleen als het droog is en behandel het voorzichtig. Dep je haar droog, masseer de shampoo zachtjes op je hoofdhuid. Wat is uiteindelijk het resultaat? Wanneer je lief bent voor je haar reageert het lief terug.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil