Nieuws

4 tips om je huid voor te bereiden op de zomer

4 tips om je huid voor te bereiden op de zomer
4 tips om je huid voor te bereiden op de zomer

Nieuws

4 tips om je huid voor te bereiden op de zomer

Volg deze tips als je niet wilt dat je huid last heeft van de komst van de zomer.

Eindelijk is de zomer begonnen hoewel we al dagen mogen genieten van de zon. We hebben ondertussen al nagedacht over het veranderen van de klerenkast, hebben al heerlijk in de zon kunnen zitten en de vakantie is al geboekt. Maar na vele maanden van koud weer en warm en bedekt gekleed zijn, kunnen we de zomer niet beginnen zonder de huid te hebben voorbereid. Let op, omdat we wat basiszorg geven om je goed voor te bereiden om te genieten van de zomerzon.

1. Zorg voor eten

Zelfs als je het hele jaar een gezond en evenwichtig dieet volgt is het tijdens de zomer aan te raden kleine veranderingen in je voeding door te voeren met als doel het verzorgen van je huid en voor te bereiden op langdurige blootstelling aan de zon. Eet daarom meer fruit en groenten die rijk zijn aan antioxidanten, bètacaroteen en vitamine C. Zoals aardbeien, kiwi’s, meloen, wortelen, broccoli en tomaten.

2. Het afstemmen van de huid

Exfoliëren van de huid is een essentieel onderdeel van een goede huidverzorging. Deze behandeling verwijdert onzuiverheden en dode cellen die gedurende de winter op het oppervlak van de huid achterblijven. Op deze manier zorg je dat het huidoppervlak gladder wordt met daardoor een stralende huid. Als je niet wilt dat je huid onnodig lijdt gebruik dan milde exfoliant die zijn taak vervult zonder de huid te irriteren. Laat je adviseren door de specialisten van NR78. Zij kunnen je hier uitgebreid over informeren

3. Een goede dosis hydratatie

Naast het drinken van 1 tot 2 liter water per dag adviseren deskundigen ook om de huid dagelijks te hydrateren om vochtverlies van de huid tegen te gaan. Dagelijks verliest de huid zo’n 500ml aan water en dit kan leiden tot een droge huid. Met het wijzigen van de temperatuur is het het beste om de producten die we gebruiken te veranderen. Dus stap over op een vochtinbrengende crème met lichte textuur.

4. Kies de juiste kleur

Als je moeite hebt om de juiste kleur te krijgen, kun je van te voren beginnen met behulp van zelfbruiners. Deze producten laten een donkere, gezonde en glanzende huid zien. Neem de zelfbruiner op in je schoonheidsroutine, zodat het bikinimoment niet zo moeilijk is om de perfecte kleur te krijgen.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil