5 redenen om een browdefiner te gebruiken

5 REDENEN OM EEN BROWDEFINER TE GEBRUIKEN

Wenkbrauwen zijn al een paar jaar een hot item. Of je ze nu natuurlijk, dik of smaller mooi vindt, ze zijn waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van je schoonheidsroutine geworden. Je hoort tegenwoordig al zeggen, “Ik ga niet naar buiten zonder mijn wenkbrauwen verzorgt te hebben”. We zijn daarom enthousiast met het gloednieuwe wenkbrauwpotlood van Aveda. Het is erg handig in gebruik en werkt ongeacht je wenkbrauwstijl. We geven wat redenen om het zo snel mogelijk aan je make-uptas toe te voegen.

1 Het is gemakkelijk te gebruiken. Gebruik de puntige punt om vorm te geven en vul vervolgens je wenkbrauwen in met de vlakke rand. Zodra je de gewenste vorm en kleur hebt, gebruik je het spoolie-uiteinde van het potlood om alles samen te voegen. Gemakkelijk toch?

2 Het houdt de hele dag. De Brow Definer is zo gemaakt dat de kleur lang houdt, vlekbestendig, waterdicht, vocht en transparantie bestendig is.

3 De Brow Definer is 100% natuurlijk en gemaakt van een wasmix die niet te romig en niet te hard is. Ideaal dus voor het creëren van mooie wenkbrauwen als je haast hebt maar geeft ook de precisie en controle voor een meer gebeeldhouwde versie wanneer je meer tijd hebt.

4 het is volledig vegan dus dierproefvrij en bevat geen dierlijke producten.

5 het komt in vier kleuren voor de ultieme match. Koel getinte tinten: lichtblond en donkerbruin. Warme tinten: donkerblond en lichtbruin.

Nieuwsgierig geworden? De stylisten van NR78 laten je graag de nieuwe Browdefiner zien en vertellen je hoe je het het beste kunt gebruiken.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil