5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Verrassend eenvoudige geheimen om volume te geven aan dunner wordend haar.

Terwijl een goed geknipt kapsel en de juiste haarkleur zonder twijfel van toepassing zijn om fijne lokken dikker te laten lijken, zijn er ook een paar snelle en eenvoudige styling technieken om het haar meer weelderig te laten lijken.

TIP 1: Voorzichtig mee omgaan

Fijn haar is delicaat, dus behandel het zo voorzichtig als je kunt. Probeer het haar te ontklitten terwijl je nog onder de douche staat om onnodig trekken te vermijden. Breng conditioner aan op nat haar en gebruik dan een grove kam om zorgvuldig te ontwarren, werk vanuit de uiteinden omhoog.


TIP 2: Focus op de punten

Het toepassen van te veel conditioner op de bovenkant van je haar kan je haar verzwaren,focus daarom op van het middelste gedeelte van het haar tot aan de uiteinden. Onze haarspecialisten bij NR 78 adviseren altijd om Invati ™ Thickening Conditioner of de nieuwe Invati ™ Thickening Intensive Conditioner, bij dunner wordend haar omdat het geformuleerd is met soja-eiwit en natuurlijk verkregen aminozuren, die haar van bouwstenen na bootsen. Dus krijg je gewichtloos dikker haar .

TIP 3: verzachten

Voor extra volheid zonder pluis gebruik een absorberende oude T-shirt om het haar droog te deppen in plaats van te wrijven met een ruwere badstof handdoek. T-shirts zijn zachter voor het haar. Ook zullen ze alleen het overtollige water absorberen, in tegenstelling tot een handdoek die al het vocht uit het haar haalt. En dat vocht is juist nodig om het haar op zijn best te krijgen.


TIP 4: Volume creëren


Gebruik je vingers om het haar vanuit de wortels omhoog te tillen van je hoofdhuid als je föhnt. Deze techniek zal het haar helpen om enige volume en volheid te geven.

TIP 5: Hou het los

Wanneer je een paardenstaart of knot wilt dragen, gebruik dan geen strakke elastieken, deze kunnen een breuk veroorzaken. Kijk voor 'safe-grip' versies en draag ze los genoeg zodat je gemakkelijk uit het haar krijgt zonder het te breken.
Onze haarspecialisten van NR78 staan altijd klaar met oplossingen om fijn haar dikker te laten lijken met styling tips en trucs.


Products

Aveda Love composition oil