Nieuws

7 voorwaarden voor een goede föhn

7 voorwaarden voor een goede föhn
7 voorwaarden voor een goede föhn

Nieuws

7 voorwaarden voor een goede föhn


Je wilt een nieuwe föhn kopen maar je weet niet weet niet welke mogelijkheden er zijn. Er zijn veel haardrogers, maar ze voldoen niet allemaal aan je wensen. We geven 7 tips om je wegwijs te maken.

1 van de 7 een föhn moet licht zijn en makkelijk te hanteren

Een goede haardroger zou weinig moeten wegen, zodat je het gemakkelijk kunt hanteren, zonder dat je armen moe worden tijdens het föhnen

2 van de 7 je kunt de temperatuur en blaasstand regelen

Het regelen van de temperatuur en de blaasstand is vooral handig als je de föhn voor verschillende stylingsdoeleinden gebruikt. Warm of koud, hard of zacht je kunt het zelf regelen.

3 van de 7 het haar raakt niet verstrikt in de motor

Een van onze grootste angsten is dat ons haar verstrikt raakt in de bladen van de motor. De manier om dit te voorkomen is om een föhn te gebruiken waar de motor in het handvat is verwerkt. Op deze manier is het onmogelijk om onze kostbare lokken te verliezen.

4 van de 7 een föhn die snel werkt

Als je ’s morgens je haar wast ( en je hebt haast) of als je ’s avonds moe bent wil je graag dat je haar snel droog is zonder dat je het op de hoogste stand hoeft te zetten zodat je haar uitdroogt. Een föhn met een hoog vermogen is krachtiger dan een föhn met een laag vermogen. Laat je dus goed voorlichten.

5 van de 7 het moet niet te veel lawaai maken

Een droger die veel lawaai maakt is niet echt plezierig. Kies er dus een die zo stil mogelijk is. Je doet niet alleen jezelf maar ook de mensen om je heen er een plezier mee. Ook handig als je graag naar muziek luistert of zelf zingt terwijl je je aan het stylen bent.

6 van de 7 het moet werken voor alle soorten haar

Een goede föhn is niet alleen voor het drogen van je haar, daarom zijn ook de accessoires die daarbij horen belangrijk. Ze moeten zich aanpassen aan je haartype en in staat zijn elk type haar in model te krijgen. Een smal mondstuk is om te drogen en in model brengen. Een breed mondstuk om het haar een natuurlijk effect te geven. Een diffuser, om krullen een natuurlijke uitstraling te geven en kroezen te vermijden.

7 van de 7 het zal je haar perfect maken

Laatste voorwaarde en zeker de belangrijkste. De föhn is om het haar perfect te maken. Dus niet droog of zonder glans. Dit is zonder twijfel de meest voor de hand liggende en, ongetwijfeld de beslissende vereiste.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil