9 TIPS OM JE LOOK TE VERJONGEN EN MINDER MOE TE LIJKEN

9 TIPS OM JE LOOK TE VERJONGEN EN MINDER MOE TE LIJKEN

  • Zonder onder het mes te gaan. Over voeding, wellness en cosmetische producten.

Het blijkt dat de voornaamste doelstelling van oogcorrectie er minder moe uit zien is. Dit is de belangrijkste reden om de cosmetische chirurg een bezoek te brengen. Men gaat er van uit dat deze ingreep één van de meest gewilde correcties zal blijven.

De ogen zijn expressief en kunnen een vermoeide, verdrietige of boze blik geven door de gevolgen van het ouder worden of door genetische kenmerken. Maar als je niet onder het mes wilt gaan?

Omdat de look verjongen en minder moe te lijken, is ooglidcorrectie uitgegroeid tot een van de meest esthetische doelstellingen van dit moment. Daarom hebben we 9 trucs samengesteld van voedings-, make-up, wellness en cosmetische producten om op eenvoudige manier wallen en donkere kringen te verminderen en je blik te vergroten.

  • De lepeltruc

Ja, we weten dat dit een klassieker is die van moeder naar dochter en van generatie naar generatie overgaat, maar het werkt echt. Leg twee lepels in de vriezer en plaats ze met de bolle kant onder je ogen. Je ziet onmiddellijk resultaat.

  • Minder zout

In het algemeen, wat nodig is, zijn voedingsmiddelen die veel water maar geen zout bevatten en een vocht afdrijvend effect hebben.Dat is waarom we geraffineerd zout moeten vermijden, want hierdoor houden we vocht vast. Beperk daarnaast voedsel in blik omdat dit veel zout bevat.

  • Krul effect

Nee, we praten niet over krullen in het haar maar van wimpers om je blik te vergroten, en overigens maken ze dat je er jonger uitziet. Als je een wimpertang gebruikt, zorg er dan voor dat je begint bij de aanzet van de wimpers, zodat niet alleen de uiteinden krullen.

  • Mascara, maar niet te veel

Dit is een grote bondgenoot voor grote ogen. Niet te veel anders zien je ogenleden er te zwaar uit en krijg je niet het juiste effect. Pas op voor de vliegenpootjes.

  • Dranken wel en niet

We hebben slecht nieuws. Voor een heldere blik moet je frisdrank zo veel mogelijk uit je dieet schrappen. Hetzelfde kan worden gezegd over alcohol en koffie. Deze hebben een vochtafdrijvend effect. Het ideaal is om 8 tot 10 glazen water te drinken gedurende de dag. De belangrijkste reden voor de zwelling voor de ogen is uitdroging. Zorg dus dat je genoeg drinkt.

  • Witte eyeliner, waarom niet?

We weten dat je twijfelt, over het gebruiken van een wit oogpotlood, maar alles heeft een goede verklaring. Een potloodlijntje maakt je ogen groter en je ziet er minder moe uit. Ook geeft het een frisse blik.

  • Meer groenten en fruit

Zoals altijd hebben groenten en fruit een essentiële voedingswaarde op het gebied van schoonheid, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Eet vooral groenten en fruit die 90% water bevatten, zeggen de experts. Welke zijn het meest geschikt? Komkommer, watermeloen, bieten en tomaten. Met komkommer sla je twee vliegen in één klap. Ze zijn niet alleen rijk aan water maar zij bevatten ook zwavel en silicium. Deze stimuleren de werking van de nieren en zijn de twee mineralen voor schoonheid, onthullen de voedingsdeskundigen.

  • ‘Beauty sleep

Het is algemeen bekend dat een goede nachtrust uiterst gunstige effecten heeft op ons gezicht. Als je niet voldoende slaapt weerspiegelt vermoeidheid in je blik. Probeer 8 uur te slapen. Plotselinge veranderingen van slaapgewoonte is ook niet goed. Het lichaam begint een gewoonte te leren en als we dat plotseling veranderen krijgt het lichaam stress. Het eerste waar we dat aan merken is aan de huid en in het gebied rond de ogen.

  • Als Brooke Shields

Wenkbrauwen helpen ons om het uiterlijk te verbeteren en zien in die zin net zo belangrijk als de ogen. Een goed gedefinieerde wenkbrauwboog geven de ogen een meer prominente rol en laten ze groter lijken, onthult onze beautyexpert Edith. Borstelige wenkbrauwen geven een natuurlijke en onschuldige blik, terwijl ze mooi gestyled zijn.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil