Alles wat je moet weten over de shampoo, conditioner en masker

Alles wat je moet weten over de shampoo, conditioner en masker

We analyseren 3 essentiële behandelingen voor je haar routine en... Wij tonen je al hun geheimen!

shampoo

Dit product verwijderd dode huidcellen, zweet, vuil en stylingsproducten. Daarnaast bereidt het je haar vóór de ontvangst van andere behandelingen of styling producten. Tot slot wordt je haar is altijd glanzend, zacht en sterk. Natuurlijk moet je altijd kiezen voor een shampoo dat past bij jouw haartype. . Laat je voorlichten door de specialisten van NR78.

Was je haar maximaal twee of drie keer per week . Je kunt ook switchen tussen twee producten die inspelen op de verschillende behoeften. Bijvoorbeeld, als je vet haar hebt dat geverfd is of als haar hebt dat droog en grijs is.

conditioner

Conditioner wordt altijd toegepast na het wassen, en het voornaamste doel is om je haar te verzachten en het gemakkelijker te maken om te ontwarren. Je dient het alleen aan te brengen in de haarpunten, en kunt het gebruiken na elke wasbeurt als je vaak last hebt van klitten en knopen.

het masker

Dit is zonder twijfel de rijkste en intensieve behandeling voor je haar. Het is het meest geschikt voor reparatie, herstructureren en regenereren van de haarvezel, omdat het diep doordringt. Breng het op de haarpunten. Over het algemeen hebben de wortels niet een dergelijke behandeling nodig omdat het nieuw, nog jong haar is en in goede conditie.

Verspreid het masker gelijkmatig over het haar. De benodigde hoeveelheid is afhankelijk van je haartype (dun, dik, kort, lang, krullend ...). Laat het tussen de 3 en 15 minuten (afhankelijk van je behoeften) intrekken en spoel het goed uit. Het resultaat is onmiddellijk!


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil