Aveda Love composition oil

De terugkeer van Aveda’s eerste liefde, de nieuwe Aveda Love™ Composition Oil Ter ere van Horst Rechelbacher, de oprichter van Aveda

De oprichter van Aveda, wijlen Horst Rechelbacher zei ooit eens “als het geen liefde is, moet je ermee stoppen.” Het goede nieuws: bij Aveda hangt er elke dag liefde in de lucht! We introduceren Aveda Love™ Composition Oil, een gecertificeerd plantaardige, aromatische olie die in bad, voor het lichaam, het haar en de hoofdhuid gebruikt kan worden. De olie heeft een aroma dat geïnspireerd is op Rechelbacher en zijn liefde voor pure bloemen, plantextracten, en blends die op een verantwoorde wijze zijn ontstaan.

Een inheemse verzameling van Australisch sandelhout en gecertificeerde vetiver, wierook en jasmijn vormen het hart van het nieuwe Aveda Love™ Composition Oil aroma, dat ontworpen is door Guy Vincent, Hoofd Pure-Fume™ Aroma van Aveda. Het nieuwe aroma is op een prachtige manier tot stand gekomen - een moderne interpretatie van het originele aroma dat ooit door Horst Rechelbacher is ontwikkeld.

Een gecertificeerd plantaardige, aromatische olie die in bad, voor het lichaam, het haar en de hoofdhuid gebruikt kan worden.
De olie heeft een aroma dat geïnspireerd is op Rechelbacher en zijn liefde voor pure bloemen, plantextracten, en blends die op een verantwoorde wijze zijn ontstaan.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven