Ben jij klaar voor de zomer

BEN JIJ KLAAR VOOR DE ZOMER?


Als de temperatuur stijgt, kan het moeilijk zijn je hoofd koel te houden als het gaat om je haar. Krullend haar is geneigd om te kroezen terwijl mensen met steil haar hun haar vaak nog platter vinden. Ieders hoofdhuid zal sneller vetter worden terwijl de uiteinden gaan pieken. Wat kun je hier aan doen? De haarspecialisten van NR 78 vertellen wat tips voor summer-proof haar.

Ter bestrijding van kroezen: De truc is om je haar met producten te behandelen om dit vocht uit de atmosfeer tegen te houden. Enkele goede opties zijn Smooth Infusion Shampoo, Conditioner en Style-Prep Smoother.

Voorkomen van plat haar: Zorg ervoor dat je lichtgewicht shampoos en stylers gebruikt die olie en vet uit je haar houden zodat je haar niet plat op je hoofdhuid valt zeggen de haarspecialisten. Probeer onze Pure Abudance shampoo, Volumizing Clay conditioner, en Style-Prep.

Om het haar gezond te houden: Zorg dat je je haar het hele jaar door regelmatig laat bijknippen. Als je je haar droogt en stijlt met warmtebronnen dan kun je beter ook gebruik maken van maskers en diepe conditioners. Twee om te proberen: Sun Care After-Sun Hair Masker en Dry Remedy Moisturizing Masker.

Om je haar veerkrachtig te houden: overweeg om minder vaak je haar met behulp van warmte te stijlen om slijtage van je haar te voorkomen. Laat je haar aan de lucht drogen en gebruik gel of mousse voor een sportieve wetlook (zoals Phomollient Styling Foam) door vochtig haar, van de nek tot de haargrens ( het lichtste aan de voorkant waar je het minste haar hebt.) Dan aan de strengen aan de zijkant en laat de zon de rest doen.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil