Bindweefselmassage, de workout voor je huid!

Bindweefselmassage, de workout voor je huid!

Zonder botox en operaties een stevigere huid en minder (diepe) rimpels? Het kan! Bij NR78 zijn we altijd op zoek naar verbetering. We willen onze gasten alles kunnen bieden op het gebied van haar en schoonheid. Dit doen wij het liefst op de natuurlijke manier, omdat we geloven dat dit de mooiste resultaten biedt. Zo kunt u nu ook bij onze Spa specialist Edith terecht voor onder andere een bindweefselmassage.

Bindweefsel. De naam zegt het al: weefsel dat verbindt. Een bindweefselmassage is niet zomaar een intensieve massage. Bindweefsel verbindt, ondersteunt en beschermt de organen, gewrichten en spieren. Deze massage techniek heeft als doel de huidconditie blijvend te verbeteren en gaat de strijd aan met verschillende huidproblemen. Veel meer dan alleen een ontspannen massage dus. En voor iedereen geschikt!

De huid wordt krachtig gemasseerd, waardoor er een prikkel wordt gegeven aan het onderhuidse bindweefsel. Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en wordt de doorbloeding verbeterd waardoor verjonging van de huidstructuur plaatsvindt.

De voordelen van een bindweefselmassage:

  • Stralende en gezond uitziende huid
  • Verjonging van de huidstructuur en een mooie teint
  • Het bindweefsel wordt verstevigd, voor een stevigere huid
  • De huidconditie wordt verbeterd, waardoor bijvoorbeeld ook acne vermindert
  • Vermindert rimpels, lijntjes en littekens
  • De toevoer van voedingsstoffen en zuurstof neemt toe
  • Stress vermindering

Na één behandeling is het resultaat al zichtbaar! Om het beste resultaat te behalen is, zijn meerdere behandelingen nodig. Afhankelijk van de huidconditie en het uiteindelijke doel zal het aantal behandelingen worden bepaald.

Een bindweefselmassage kan altijd in combinatie met een andere behandeling! Dit geeft nóg mooiere resultaten!

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste behandelingen, passend bij uw wensen en behoeften.

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil