Trends

Blond haar: de kleuren van deze zomer

Blond haar: de kleuren van deze zomer
Blond haar: de kleuren van deze zomer

Trends

Blond haar: de kleuren van deze zomer

Of het nu asblond, goudblond of koperblond is. Blond raakt nooit helemaal uit de mode en is weer helemaal terug. We zetten de kleuren van deze zomer op een rij.

Hoewel het al lente is wachten we nog steeds op het mooie weer. Zodra de zon gaat schijnen en temperatuur gaat stijgen krijgen we zin in een nieuwe look. Is je blik dit keer op blond haar gericht? Dan geven wij de kleuren die deze zomer een trend zijn.

Boterblond

Deze warme zachte tint is veel natuurlijker dan de koelere tinten en staat bij zowel licht tot medium huidskleur. Met highlights geeft het meer dimensie aan het haar omdat lichtere tinten afgewisseld worden met donkere.

Zandblond

Dit is een kleur geschikt voor alle huidskleuren. Het is een veilige kleur blond en maakt het mogelijk om de donkerste lokken lichter te maken en is perfect als het wordt uitgevoerd door middel van balayage in combinatie met highlights op die plekken waar het nodig is vooral langs je gezicht.

Donkere wortels

Het worteleffect waarbij de natuurlijke kleur van de wortels zichtbaar blijven blijft deze zomer nog steeds een trend. Het is gemakkelijk in onderhoud. Ideaal om donkerbruin haar lichter te maken door middel van balayage en goed te combineren met de natuurlijke haartint. Het voegt warmte toe en verlicht je teint.

Platinablond

Platinablond oftewel iceblond is de lichtste blonde kleur uit het blonde kleurenpalet. Het is nog altijd een zeer populaire kleur en valt zeker op. Wil je je haar platinabond bespreek het dan met je kleurspecialist hoe licht je het wilt hebben.

Pastelblond

Ook deze zul je vaak met blond haar gemengd met pasteltinten zien. Hoewel je tinten zoals lavendel, koraal, abrikoos en zachtblauw ziet langskomen is rosegoud het meest populair.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil