Trends

De gloednieuwe manier om je haar te verven

De gloednieuwe manier om je haar te verven
De gloednieuwe manier om je haar te verven

Trends

De gloednieuwe manier om je haar te verven

Het heet Fluid Hair Painting. Het resultaat is fantastisch en NR 78 doet het al.

Fluid Hair Painting, misschien heb je er nog nooit van gehoord of heb je er al iets over gelezen of gezien op Instagram. Het is een nieuwe balayage techniek waarbij je met je hoofd op de tafel ligt.

Inplaats dat je rechtop zit (zoals bij traditionele balayage), leun je in een stoel achterover met je hoofd op de rand van een speciale kleurentafel. Omdat het haar wordt verspreid, geeft het de colorist de mogelijkheid om grondig over elke streng te kijken om te zien hoe de kleur van boven naar beneden smelt. Het is voor de colorist gemakkelijker om de vloeibaarheid van de kleuren te zien als ze van boven naar je haar kijkt. Bovendien heeft de colorist op die manier meer controle. Het hele proces duurt ongeveer 45 minuten tot een uur en is gemakkelijker dan die zware folies. Het resultaat is zo geleidelijk dat het Fluid Hair Painting wordt genoemd. Voordeel is dat je heerlijk kunt relaxen tijdens de kleurbehandeling

Misschien denk je waarom is dit zo speciaal? We noemen een paar voordelen:

  • Je kunt heerlijk relaxen tijdens de kleurbehandeling omdat je met je hoofd op de tafel ligt
  • De colorist kan van bovenaf het haar uitgewaaierde haar goed bekijken waardoor ze de kleur nog gelijkmatiger over het haar kan verdelen.
  • Het resultaat ziet er nog natuurlijker uit, als een sunkissed effect door kleurnuances lijkt het alsof je haar door te veel zon is gekleurd net als toen je nog klein was.
  • Je kunt uit verschillende kleuren kiezen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat deze niet gelijkmatig verdeeld wordt.

Het uiteindelijke resultaat is een perfect vloeibaar gekleurd haar. De kleuren zijn zacht, opvallend maar toch subtiel en natuurlijk.

Deze techniek is niet alleen voor blond haar, ook bruin haar is zeer geschikt.

Heb je interesse of deze techniek voor jou geschikt is? De specialisten van NR78 kunnen al je vragen beantwoorden en bekijken welke kleuren voor jou haar het mooiste is.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil