Trends

De haarkleuren voor de herfst/winter 2018/2019

De haarkleuren voor de herfst/winter 2018/2019
De haarkleuren voor de herfst/winter 2018/2019

Trends

De haarkleuren voor de herfst/winter 2018/2019

Dit najaar brengt de meest flatterende haarkleuren. Denk aan iceblond, balayage in alle versies. Kastanje, bruin, karamel, roze en rood. We vertellen je wat de favoriete haarkleuren van dit seizoen zijn zodat je niets hoeft te missen.

Roze goud

Hoewel we het al eerder zagen blijven pasteltinten dit seizoen meedoen. Je komt perzik en geel tegen. Roze is één van de modetinten voor dit seizoen. Gebleekt of juist wat donkerder alles mag.

IJsblond haar

Ook dit seizoen nog veel gezien op de catwalk en keert ook weer terug in het straatbeeld. Als je een zeer blanke of juist bruine huidskleur hebt, kies dan niet voor deze kleur. Het kan je gezicht bleek maken en verharden.

Bronde

Is een haarkleur tussen bruin en blond in. Het heeft verschillende kleur nuances waarbij de wortel lichtbruin is en naarmate je naar de punten natuurlijk naar blonder wordt. Voordeel is dat er geen duidelijke uitgroei zichtbaar is en heeft dus wat minder zorg nodig. Het is een ideale kleur voor de herfst omdat het warmte toevoegt.

Bruin in verschillende tinten

De huidige trend gebruikt subtiele technieken die je haar diepte geven. Wil je je gezicht warmte geven, kies dan voor een subtiele balayage met subtiele karamel highlights om je haar op te warmen. Intense chocolade en karameltinten passen vooral bij half lang en lang haar.

Rood in alle versies

Rood haar is de laatste maanden meer trendy dan ooit. Heb je het nog niet geprobeerd dan is nu het moment om het uit te proberen. Rood komt in al zijn nuances Van roze goud of aardbei blond tot koper. Heb jij je favoriete kleur al gevonden?

Alle tinten grijs

We zagen het al een paar seizoenen. Grijs haar. Tot voor kort was grijs haar verbonden aan een bepaalde leeftijd maar de angst om grijs haar te dragen is voorbij. Het is een trend en past zich aan elke stijl of type haar. Let er wel op dat je haar naar verloop van tijd geen gelige tint krijgt. Verzorg je haar dus met de juiste producten.

Wil je geen radicale verandering van haarkleur, dan zullen balayage en ombre-highlights in tinten zoals karamel of koper een goede optie zijn

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil