Trends

De wob is terug

De wob is terug
De wob is terug

Trends

De wob is terug

De wob (dit is een wavy bob oftewel een golvende bob) is terug en is perfect voor fijn haar en favoriet bij celebraties. Het is een veelzijdige look en een trend voor dit seizoen.

Een bobkapsel met golvend haar en warrige krullen dat is een wob. Dit model bestaat al een tijdje maar is weer terug en sterker dan daarvoor. Het heeft de lengte van een bob maar dan met krullen en is daardoor ideaal voor fijn haar.

Combineer je de wob met balayage-highlights dan geeft het beweging, diepte en licht aan je lokken en de krullen zorgen voor meer body. Kies tussen één tot drie tinten lichter dan de kleur die je draagt voor een natuurlijke look.

De wob mag echter nooit over de schouders vallen maar kan wel bijvoorbeeld op kinlengte gedragen worden. En hoewel het zich aanpast aan alle gezichtsvormen staat de wob vooral prachtig bij een ovaal gezicht. Heb je een langwerpig gezicht? Dan is dit model iets voor jou omdat het volume geeft aan de zijkanten bij de kin.

De scheiding van je haar valt in het midden en geeft een vrouwelijke uitstraling, maar vind je dat een zijscheiding beter bij je past dan is dat natuurlijk ook een optie. Wil je een wob maar heb jezelf geen golven of krullen in je haar? Niet getreurd, de oplossing is dat je met een krultang wat losse krullen kunt maken. Maak geen krullen in je hele haar. De wob kenmerkt zich als een natuurlijk en gemakkelijk model.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil