Bereid je haar voor de komst van de lente

Detox 2017: Bereid je haar voor op de komst van de lente


Stress, slecht slapen, geen zon zijn een aanslag op je haar. Er zijn veel factoren waarom je haar snel vet wordt en uitvalt. Ongeacht de oorzaak, is het nu tijd om te beginnen met een detox plan.

MEER INFORMATIE OVER VOEDINGSMIDDELEN DIE GOED ZIJN VOOR HET LICHAAM ……..

Je doelstelling voordat je aan dit capillaire programma begint? Neem voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen, sporenelementen, zoals amandelen met een antioxiderende eigenschappen, aardbeien verbeteren haargroei of zuivelproducten die haaruitval beperken. Kortom een perfecte Smoothie voor je haar.

……….EN HAAR

We blijven in de keuken. Weet je wat honing, kokosolie en witte azijn gemeen hebben? Deze natuurlijke ingrediënten doen echt wonderen als je ze in je haar gebruikt. Rijk aan voedingsstoffen, honing herstelt de bovenste laag van de opperhuid terwijl kokosolie beschermt en de haarvezels verzacht. Witte azijn reinigt de hoofdhuid en reguleert overtollig talg. Zelf deze middelen in het haar smeren is niet aan te bevelen. Het gemakkelijkst en meest effectief is om een shampoo of gezichtsmasker te gebruiken waar deze producten inzitten

BEHANDEL EEN BEPAALD GEBIED

Voor een effectieve behandeling, moet je niet alleen een bepaald product te kiezen, maar ook de specifieke toepassingsgebied bepalen. Dus als je vet haar hebt, moet je het probleem bij de wortels te behandelen en, als het droog is, moet een masker alleen in de lengte en in de punten gebruikt worden

LAAT JE HAAR ADEMEN

Ken je de methode no poo en low poo?Het is een Amerikaanse trend om van het gebruik van shampoo te minimaliseren omdat in veel shampoos sulfaten zitten. Zij zorgen voor het schuimende en reinigende effect van het haar. Echter zo schoon dat alle talg van de hoofdhuid verwijderd wordt. De talgproductie wordt hierdoor verhoogd waardoor je hoofdhuid sneller vet wordt . Bij no poo ga je terug naar de natuur en was je je haar alleen met water. Bij low poo gebruik je shampoos zonder sulfaten en siliconen. De producten van Aveda bevatten meer dan 90 % essentiële oliën van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien is Aveda. dierproefvriendelijk. Laat je voorlichten bij NR 78 om jouw haar voor te bereiden op de lente.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil