Trends

Dit is de haarkleur die bij iedereen past.

Dit is de haarkleur die bij iedereen past.
Dit is de haarkleur die bij iedereen past.

Trends

Dit is de haarkleur die bij iedereen past.

Bronde, deze tint bestaat al een tijd en is opnieuw erg populair omdat het zowel bij lichtere en bij een donkere huid past.

Het is een mix tussen bruin en blond en bestaat uit verschillende kleurnuances. De donkere basis wordt bij de wortel gecreëerd en blonder wordt naarmate je naar de punten gaat. Hierbij wordt als techniek balayage-achtige (mini)high- en lowlights gebruikt en wordt zo aangebracht dat de kleur subtiel naar elkaar overgaat en het er heel natuurlijk uitziet.

Als je voor bronde kiest zal de kapper naar de kleur van je ogen en huid kijken om te bepalen welke kleuren het beste bij jou staat om het gewenste effect te krijgen. Eerst wordt een donkere basis bij de wortels gecreëerd om diepte te geven aan je haar, om daarna subtiele highlights of balayage in verschillende kleuren blond toe te voegen, naarmate het bij je gezicht past. De combinaties zijn eindeloos.

Bronde is een haarkleur dat vooral mooi uitkomt als je haar in lagen is geknipt, omdat de verschillende kleuren dan het mooist zichtbaar zijn. Het resultaat is dat je haar er voller en vitaler uitziet. Maar bronde kan ook heel goed bij een lob waar lagen in geknipt zijn. Daarom is niet alleen de kleur maar ook het model van je haar belangrijk. Heb je heel fijn haar dan zullen lagen meer volume geven. Deze kleur staat niet alleen erg mooi het is ook nog erg gemakkelijk te onderhouden omdat er geen duidelijke uitgroei zichtbaar is. Het is vooral populair omdat het zich aanpast aan ieder model en kleur haar. Heb je donker haar dan zullen er wat lichtere tinten zoals honing- of brons worden toegevoegd terwijl bij blond haar meer gouden of karameltinten worden toegevoegd.

Het resultaat van bronde zal zowel effectief als subtiel zijn, dus wil je geen radicale verandering maar wel levendig, stralend haar dan is dit je kleur.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil