Nieuws

DIY: zelf je haar thuis föhnen als een pro

DIY: zelf je haar thuis föhnen als een pro
DIY: zelf je haar thuis föhnen als een pro

Nieuws

DIY: zelf je haar thuis föhnen als een pro

Kom je net van de kapper dan zit je haar fantastisch en het zit precies zoals jij dat graag wilt. Maar wanneer je het zelf thuis probeert dan lukt je dat gewoon niet. Met deze tips en deze eenvoudige 3-staps föhnroutine met 100% veganistische, siliconenvrije smooth infusion gaat het zeker lukken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Stap 1: is het verminderen van pluizig haar door het creëren van een gladde, glanzende look: was je haar met smooth infusion anti-frizz shampoo van Aveda. Het hydrateert je haar, verzacht op milde wijze en voorkomt pluizig haar.

Stap2: is de strijd tegen pluizig haar als je een gladde, sluike, glanzende look wilt behouden. De smooth infusion anti frizz conditioner hydrateert, ontklit en verzacht het haar. Het verbetert de hanteerbaarheid en voorkomt pluizig haar. Het beschermt tegen vocht waardoor het langer glad en glanzend blijft.

Stap 3: De Smooth infusion perfect föhnen is een lichtgewicht, warmte-geactiveerde föhnbehandeling en maakt kroeshaar
5x gladder door een onzichtbaar schild te creëren dat het haar
72 uur onder controle houdt, zelfs bij extreme vochtigheid. Het bevat ook UV-filters, beschermt tegen schadelijke effecten van de zon en hittestyling tot 232 C.

Zelf je haar föhnen

Zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Zoals een borstel, föhn, clips en haarlak. Eventueel stylingmousse als je meer volume in je haar wilt.

Kam je haar voor je het föhnen met een grove kam om klitten te verwijderen.

Als je haar nog nat is blaas dan je haar bijna droog. Anders kun je je haar beschadigen. Dit kun je het best ondersteboven doen zodat je haar al wat volume krijgt. 

Je kunt nu de stylingmousse gebruiken als je dat wilt. Verdeel je haar in secties en gebruik clips om verdeling te maken om beter en sneller te kunnen werken en de rest van je haar niet in de weg zit. Werk van onder naar boven om goed overzicht te houden.

Ga met een borstel en föhn langzaam langs de pluk waar je mee bezig bent en föhn de volgende pluk tot je alles hebt gehad. Hou afstand tussen de borstel en de föhn. Door te eindigen met koude lucht gaan de haarschubben sluiten en blijft je kapsel langer in model.

Als je haar is afgekoeld kun je het stylen op de manier zoals je zelf wilt.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil