Kijk eens naar de verschillende tinten blond

Een blik op verschillende tinten blond

Een blik op verschillende tinten blond

Wil je voor blond gaan, maar je weet niet zeker welke tint voor jou geschikt is? Twijfel je tussen de verschillende tinten? Licht of donker, goud of as, hier is alles wat je moet weten over blond en zijn varianten, dan kun je er zeker van zijn dat je de juiste kiest.

Asblond voor een sophisticated hairstyle

Asblond ligt dicht bij lichtbruin, en is één van de donkerste tinten van blond. Het wordt gekenmerkt door zijn zilveren highlights die zich onderscheiden van de andere tinten. Hoewel het verfijnd en elegant is, is asblond veel zachter voor je gezicht dan natuurlijk lichtbruin. Het is daarom perfect voor mensen die geen extreem blond, maar in plaats daarvan, een natuurlijk en subtiel resultaat willen. Een klein nadeel is echter dat het niet bij iedereen past. Heb je lichtgekleurde ogen en een bleke huid? Dan kun je gerust voor deze kleur kiezen. Het zal met name eventuele roodheid van je huid met koele pigmenten verzachten, op voorwaarde dat het met de juiste behandelingen wordt verzorgd zodat het zijn stralende glans vasthoud.
Vermijd echter deze tint als je een donkere huidtoon hebt. Deze koele kleur kan saai staan bij je teint.

Goed om te weten: asblond is de ideale kleur voor het verbergen van je eerste grijze haren waardoor ze onopgemerkt blijven. Met deze tint zullen je grijze haren perfect mengen in de rest van je haar.

Honing blond voor een kleur vol licht

Niet donker of licht, deze kleur zit halverwege tussen donker en ijsblond. Een perfecte balans die het haar de ideale tint geeft met als resultaat een kleur dat natuurlijk en gemakkelijk te dragen is. Uitstekend om een bleke huidskleur een stralende gloed te geven. Ook donkere huidtinten verbeteren doordat het je kleur versterkt. Een ander voordeel is dat je je colorist kunt vragen om honingblond, ongeacht wat je basiskleur is, aangezien het zowel donker haar lichter maakt terwijl het bij blond haar donkerder maakt door extra warmte toe te voegen.

Goudblond voor sun-kissed highlights

Deze zonnige, sexy blonde kleur geeft het effect van langdurige verblijf in de zon op het strand. Kortom, dit is de kleur blond dat geassocieerd wordt met surfers en vakantie. Goed nieuws iedereen kan voor dit sun-kissed effect kiezen. Het staat bij iedere huidskleur en in het bijzonder bij donkere huidtonen. Deze zeer stralende blonde tint is de ideale oplossing om je haar op te lichten met highlights, bijvoorbeeld, als je een donkerblonde tot lichtbruine basis hebt. Je kan deze kleur in de zomer en in de winter kiezen omdat goudblond ook perfect is om je teint op te fleuren als je kleur vervaagd.

Platina Blond

Deze uiterst lichte kleur blond grenst aan het wit. Het is dat blond dat Hollywood glamour symboliseert. De kleur zoals Marilyn Monroe het droeg. Deze trend is weer helemaal terug en geeft je een vrouwelijke rockchicklook. Het is echter moeilijk te krijgen en te houden. Om deze kleur te bereiken moet je haar een of meerdere keren bleken, afhankelijk van je basiskleur. Desondanks kun je er probleemloos voor kiezen als je haar blond tot lichtbruin is, zolang je je lokken maar verwent met herstellende treatments en zilvershampoo om eventuele gele highlights die kunnen verschijnen te neutraliseren. Je nieuwe haarkleur komt volledig in harmonie met je porseleinkleurige huid en lichtgekleurde ogen, omdat deze kleur dichtbij je eigen haarkleur is. Kies deze kleur echter niet als je donkerbruine of zwarte lokken hebt aangezien jou haarkleur te ver verwijderd is van platinablond. Je zou je haar kunnen beschadigen en het wit blond botst te veel met je gouden of donkere huidskleur. Ons advies: Als dit bij jou het geval is, kies dan voor een andere blonde tint.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil