Een haarmasker dat je haar laat glanzen, herstelt en ook nog vegan is

Er bestaat een haarmasker dat je haar glanzend maakt, herstelt en ook nog vegan is, en het is van Aveda

Een haarmasker gebruik je om je haar te hydrateren en te versterken. Is je haar droog, breekt het snel en heeft het geen glans meer? Dan is het duidelijk dat je haar een intense verzorging nodig heeft. Dan is een haarmasker het product voor jouw haar. Aveda heeft nu een vegan haarmasker waar wij dol op zijn.

We hebben het over Botanical Repair Intensive Strengthening Rich haarmasker van Aveda. Dit masker heeft een intensieve verzorging en versterkt het haar direct vanaf het eerste gebruik. Het werkt in op de drie belangrijkste lagen van de haarvezel en versterkt ter bescherming tegen toekomstige schade. Door de combinatie van avocado en groene thee helpt het de haarbreuk te voorkomen. Grote voordeel is dat het je haar niet verzwaart en het volume ook niet vermindert.

Het resultaat is dat het haar direct zichtbaar gezonder, gladder en glanzender is en er onmiddellijk hersteld uitziet en aanvoelt.

Dit masker is speciaal geformuleerd voor alle haartexturen van medium tot dikkere haartypes en is veilig voor gekleurd en chemisch behandelt haar.

Het mooiste is dat het niet alleen zorgt voor je haar, maar ook voor het milieu. Het is niet getest op dieren en minimaal 90% van de ingrediënten zijn van natuurlijk oorsprong.

Niet voor niets heeft Elle Magazine Aveda’s nieuwe Botanical Repair Rich masker gekozen als winnaar van de Elle International Beauty Award in de conditioning categorie.

Het is speciaal geformuleerd voor alle haartexturen van medium tot dikkere haartypes. Daarnaast bestaat ook de Botanical Repair Intensive Strengthening Light Haarmasker voor texturen van fijne tot medium haartypes.

Gebruiksaanwijzing

Breng aan op vochtig, gewassen haar. Laat 2-5 minuten intrekken in het haar. Daarna grondig uitspoelen.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil