Hairstyle

Gemakkelijke kapsels voor de kerstdagen

Gemakkelijke kapsels voor de kerstdagen
Gemakkelijke kapsels voor de kerstdagen

Hairstyle

Gemakkelijke kapsels voor de kerstdagen

Nog op zoek naar het juiste kapsel voor de kerstdagen maar wil je er niet te veel tijd aan besteden? Wat denk je van een slicked back paardenstaart, een wetlook, weelderige golven met of zonder elegante speldjes? Wij vertellen je hoe je het snel en gemakkelijk voor elkaar krijgt.

Kerst nadert al snel en we hebben al afspraken gemaakt met familie en vrienden om gezellig bij elkaar te zijn. En we willen er natuurlijk prachtig uitzien. We geven je wat inspiratie om er schitterend uit te zien.

De messy bun oftewel de slordige knot.

Zeer geschikt voor half lang tot lang haar. Hoef je niet veel voor te doen. Maak een staart in je haar en draai je haar erom heen tot je een knot hebt. Haal wat plukjes haar uit je knot voor een messy look en verstevig je bun eventueel met wat schuifspeldjes.

De slicked back paardenstaart met of zonder pony

Na de messy bun is de slicked back paardenstaart een ideale keuze en gemakkelijk te maken. Kam je haar achterover, om je haar goed stijl te maken kun je eerst de stijltang gebruiken. Gebruik eventueel wat gel om je haar goed op zijn plaats te houden. Bind je haar vast met een elastiek, gebruik eventueel een mooie speld en klaar.

De wetlook

De wetlook is terug van weggeweest. Het lijkt heel gemakkelijk maar je moet er wat handigheid voor hebben. Het belangrijkste is preppen. Dus kam je handdoek droog haar naar achteren met een grove kam. Gebruik een flinke mix van mousse en gel vanaf de haar wortel en kam naar achteren. Gebruik eventueel kort de föhn om de gel wat harder te maken.

Golvend lang haar

Heb je lang haar dan kun je kiezen voor een elegante look met Hollywoodachtige golven. Zorg dat je haar handdoek droog is. Vergeet niet om een beschermend product te gebruiken voor je je stylingtools gebruikt, maak een zijscheiding in je haar en kam je haar glad. Spray wat haarlak in je haar en gebruik daarna je stylingtool. (Aan jou de keus of je liever een krultang of een stijltang gebruikt). Ben je helemaal klaar? Borstel dan voorzichtig door je haar. Gebruik eventueel wat mooie speldjes. Nog even met je vingers door je haar en je ziet er prachtig uit.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil