3 looks om uit te proberen

Gemakkelijke zomerhaarstijlen om uit te proberen

Kroes, platte strengen haar die in je nek plakken. De zomer kan een probleem voor je haar zijn. Er is een oplossing om er koel en strak uit te blijven zien. Wij geven je wat eenvoudige stijlen die je het hele seizoen kunt dragen.

Een ultra eenvoudige knot

Als het warm is kan je lange haar het gevoel geven dat je een wollen sjaal om je nek draagt. Niet echt fijn. Een hoge bun biedt uitkomst. Het is snel, gemakkelijk en hot. Kies zelf hoe je het wilt. Rommelig, gedraaid of juist een keer netjes als een echte Parisienne .

Laat je haar los hangen in glamourstyle

Het is gemakkelijk en een typische zomerlook. Een ideale style om je haar uit je gezicht te houden. Borstel je haar naar achteren en gebruik de Flax Seed Aloe Strong Sculpturing Gel van Aveda voor een wetlook. Als resultaat heb je de hele dag een frisse look.

Haarband of bandana

Een musthave haaraccessoire als de temperatuur stijgt en je wilt een gemakkelijk en trendy look. Een sjaaltje of bandana kun je steeds weer op verschillende manieren dragen. Als haarband, geknoopt of als hoofddoek. Steeds weer kun je je eigen look creëren


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil