Het best bewaarde geheim voor gezond haar

HET BEST BEWAARDE GEHEIM VOOR GEZOND HAAR

De kans is groot dat jouw dagelijkse skincare routine uit meerdere stappen bestaat, maar als het gaat om je hoofdhuid, je maar weinig zorgen maakt. Maar je hoofdhuid is gewoon een verlenging van je gezichtshuid, zeggen de specialisten van NR78. En net als je gezicht, moet je ook je hoofdhuid reinigen, balanceren en beschermen.

"Beschouw je hoofdhuid als de aarde waar je haar uit groeit," gaan zij verder. Zodra je het op die manier bekijkt, is het logisch waarom je meer aandacht aan je hoofdhuid moet geven.

Gelukkig, heeft Aveda de nieuwe Pramāsana collectie ontwikkeld , die is samengesteld uit een Exfoliating Scalp Brush voor de hoofdhuid, Purifying Scalp Cleanser, en Protective Scalp Concentrate (evenals een Nourishing Scalp Masque, alleen beschikbaar als service bij NR 78). Deze lijn legt de basis voor schitterend haar, en in het bijzonder een zuivere, gezonde hoofdhuid.

Om de werking van alle producten - die geschikt zijn voor een zowel een droge, vette/gecombineerde en normale hoofdhuid, op zijn best te ervaren begin je met de Exfoliating Scalp Brush. Deze flexibele borstel met gebogen borstelhaartjes maakt opeenhoping van onzuiverheden los en stimuleert de microcirculatie. Het kan ook gebruikt worden onder de douche.

Ten tweede, gebruik je de Purifying Scalp Cleanser, die kan worden toegepast op een natte of droge hoofdhuid. Het product reinigt diep, met plantaardige extracten zoals salicylzuur, gewonnen uit wintergroen. Deze exfoliatie draagt bij aan een hoofdhuid die fris en gezond aanvoelt. Zodra je he hoofdhuid hebt gereinigd, kan je shampoo en conditioner gebruiken, zoals je dat gewend bent.

Op het laatst, pas je de Protective Scalp Concentrate toe. Dit lichte serum, dringt diep door tot in de oppervlaktelagen van de hoofdhuid. Zo wordt de hoofdhuid ook beschermd tegen luchtvervuiling en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Breng de Protective Scalp Concentrate op de hoofdhuid toe als het nog vochtig is en masseer het in. De hoofdhuid behoudt de hele dag een comfortabel gevoel.

De specialisten van NR78 raden je aan de borstel dagelijks gebruiken, de andere producten moeten alleen worden gebruikt wanneer je je haar wast.

De Pramasana Nourishing Scalp Masque is een masker dat enkel bij een professionele salonbehandeling zoals NR78 wordt gebruikt. Door middel van een massage wordt zowel het haar als de hoofdhuid tegelijkertijd gereinigd en gevoed, om een schone basis te creëren voor schitterend haar. Het masker zorgt voor een verfrissend gevoel van de hoofdhuid en zijdezacht haar met een mooie natuurlijke glans.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil