Products

Hoe gebruik je stylingsmousse

Hoe gebruik je stylingsmousse
Hoe gebruik je stylingsmousse

Products

Hoe gebruik je stylingsmousse

Gebruik jij dagelijks stylingsmousse om je haar meer glans en volume te geven, maar is het resultaat iedere keer weer een platte en harde coupe? Dan gaat er duidelijk iets niet goed. Stylingsmousse is een perfect product om je haar snel en eenvoudig in model te brengen. Je moet alleen even weten hoe. Volg onze gebruiksaanwijzing.

Stylingsmousse heeft verschillende mogelijkheden om je haar in model te brengen en als je het op de juiste manier gebruikt dan kun je er gewoonweg niet meer buiten. Je hebt verschillende soorten en de één is sterker dan de andere. En het ligt aan jouw haartype en lengte welke het meest geschikt is voor jouw lokken. Uiteindelijk doen ze allemaal hetzelfde. Ze geven meer volume aan je haar, het blijft beter in model, je haar voelt dikker aan en het is gemakkelijker te stylen.

Maar hoe gebruik je het op de juiste manier?

Bij voorkeur gebruik je de mousse op handdoek droog haar. Spuit een hoeveelheid mousse op je handpalm en smeer dit uit op je andere handpalm. Gebruik niet te veel mousse bij krullen of kroeshaar. Kneed de mousse door je haar. Bij vol en dik haar kun je beginnen bij de haaraanzet. Bij fijn dun haar is dat niet nodig.
Werk de mousse voorzichtig door je haar, Met een kam zorg je ervoor dat de mousse ook in de lengte en in de punten terecht komt. Doe tijdens het föhnen je hoofd ondersteboven om te zorgen dat de mousse ook de achterkant bereikt en zit daarna rechtop om de voorkant van je haar te bereiken.

Je kunt stylingsmousse eventueel ook op droog haar gebruiken om je model bij te werken. Maar gebruik er dan wel een beetje van omdat je haar anders stijf wordt.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil