Hoe houd je je haarkleur glanzend

Hoe houd je je haarkleur glanzend

Je komt net van een bezoek aan de kapper om je haar een nieuwe haarkleur te geven en laat het trots aan je familie en vrienden zien. De kleur is werkelijk prachtig en staat je fantastisch. We geven je wat tips en tricks om er zolang mogelijk van te genieten.

Was je haar minder vaak. Hoe minder je haar wast met shampoo, hoe beter je je nieuwe kleur zal behouden. Vind je dat erg moeilijk? Gebruik dan tussendoor de Shampure Dry Shampoo van Aveda.

Kies het juiste product voor je haarkleur. Om langer van je haarkleur te genieten raden wij Color Conserve Shampoo en Conditioner aan. De shampoo reinigt zacht zonder de kleur uit je haar te verwijderen en zorgt er ook voor dat de kleur er langer mooi uitziet. De conditioner maakt de haarschubben glad, verzorgt, ontklit, laat je haar glanzen en zijdezacht aanvoelen.

Niet te warm water gebruiken. Hoewel een hete douche heerlijk aanvoelt, is het niet zo gunstig voor de kleur van je haar. Heet water kan er voor zorgen dan je haarkleur vervaagt. Was je haar daarom met lauw water en sluit af met koud water.

Bescherm je haar in de zon. Zomerzon kan grote schade aanrichten aan je kleur. Bescherm je haar om de kleur voor een langere tijd stralend te houden. Als je geniet op het strand of zwembad, zorg dan dat je Sun Care Protective Hair Veil bij je hebt om je haar te beschermen tegen blootstelling aan de zon om zo schade en uitdroging te minimaliseren. Kam je haar strak naar achteren voor een coole look. Meest simpele is natuurlijk een hoed of een pet om je haar te beschermen.

Houd je haar in conditie. Dit is belangrijk vooral als je je haar lichter hebt gekleurd. Gebruik eens per week een haarmasker. Color Conserve Strengthening voor een intensief voedende en versterkende werking. Heeft je haar meer nodig? Kies dan voor Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment. Dit masker dringt diep door in beschadigd haar om het te herstellen. Je haar voelt weer sterk, gezond en soepel.

Verfris je haarkleur met een glansbehandeling. Als je een boost wilt tussen de afspraken, boek dan een Shine Treatment bij je kapper om glanzend haar te krijgen dat 20 wasbeurten houdt. (hoe minder je je haar met shampoo wast, hoe langer het effect aanhoudt). Het duurt slechts 5 minuten om in te werken om je haar er glanzend en gezond te laten uitzien


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil