Hoe kom je binnen 4 minuten in balans

Top schoonheidsspecialisten delen hun tips

Het is verbazingwekkend hoeveel je gedaan krijgt in een zeer korte tijd. Dus toen we onze top specialisten vroegen, wat zij doen tijdens het uitvoeren van de tulasāra™ radiant awakening ritual (die duurt slechts zes minuten, van start tot finish). Voor de niet-ingewijden is hier een beetje meer over het ritueel.

STAP EEN: EXFOLIËREN

Door met behulp van onze tulasāra radiant facial dry brush, voorzichtig over de huid van je gezicht te vegen ontstaat een zachte, gladde en meer stralende huid. De ultra-zachte nylon borstel met zijn afgeronde masserende pieken verwijderd op zachte wijze afvalstoffen en dode huid. De speciale vorm van de borstel is zo ontworpen dat het alle contouren van het gezicht raakt en past in de palm van je hand.

STAP TWEE: STIMULEER DE CIRCULATIE EN VOED

De tulasāra radiant oleation oil is op 100% natuurlijke basis met een mengsel van zes plantaardige oliën en speciaal ontworpen om te worden gemasseerd in de huid na STAP EEN. Dit bevordert doorbloeding,voedt en te herstelt voor een stralende huid. De uitgebalanceerde mix bevat biologische sesam, zonnebloempitten en jojobazaad olien, gecombineerd met rozenbottel, abrikozenpitten en zoete amandelolie.

HET RITUEEL: DIT IS HOE HET ALLEMAAL SAMENKOMT

Begin met diep ademhalen en concentreer: adem zuivere lucht diep in en adem uit totdat je middenrif leeg voelt. Focus op hoe je je voelt en laat je ademhalingen verlengen. Vervolgens, stap 1 exfoliëren. Maak met de borstel cirkelende opwaartse bewegingen naar buiten toe op een schone droge huid, van jouw decolleté naar jouw voorhoofd. Maak vervolgens met de borstel lange bewegingen naar buiten toe en ga terug naar het decolleté (1 minuut)

Laatste,stap 2 voeden: Masseer 4 pompen oleation oil met heen en weer bewegingen op de huid, vanaf het decolleté tot aan je voorhoofd. Adem de geur van biologische jasmijn, roos en geranium(1minuut)

Laat de oleation oil nog 4 minuten op de huid, reinig en ga verder met je skin care routine.

Nu, vier minuten ontspannen terwijl de olie in je huid zinkt. Wat te doen tijdens die vier minuten? Hier zijn enkele ideeën van onze specialisten:

  • Een snelle yoga-sessie is de perfecte oefening om te genieten tijdens deze vier minuten
  • Ik maak amandelmelk om mijn dag een energiek begin te geven.
  • Gedurende de 4 minuten ik geniet van mijn ochtend koffie maken en instellen van mijn doelen

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil