Hoe krijg je aaibaar haar

HOE KRIJG JE AAIBAAR HAAR

Krijg zijdeachtig zacht haar met deze eenvoudige tips

Haar dat aaibaar, glanst en beweegt is het synoniem voor gezond haar. En terwijl we vaak denken dat we dit alleen bereiken na een bezoek aan de kapper, kunnen we dit met kleine veranderingen in onze routines elke dag mogelijk maken, zeggen de haarspecialisten van NR78.

Het is waar dat het moeilijker is om het haar er mooi uit te laten zien als het eenmaal beschadigd is. Het beste is om dit te voorkomen. Sommige van de beste manieren om schade te voorkomen is een intensieve conditioner te gebruiken na elke shampoo en een gewoonte te maken om een wekelijkse herstellende masker te gebruiken.
Bij het wassen, niet agressief met het haar zijn. Masseer het product in je hoofdhuid met de vingertoppen, niet met de nagels.
Een andere slimme manier om ervoor te zorgen dat je haar er gezond uitziet is om het vocht uit je haar te knijpen na het wassen en voor het aanbrengen van conditioner, zodat het kan genieten van alle herstellende ingrediënten. Je haar is als een spons, als het kletsnat is, kan het niets anders opnemen. Nadat je uit de douche komt wikkel dan je haar in een super-absorberende handdoek of dep het met een oud t-shirt.

Als het haar al beschadigd is zijn producten zoals die in Aveda’s Damage Remedy lijn een uitkomst om de schade ongedaan te maken.Deze producten houden het vochtgehalte op peil en herstelt ernstig beschadigd haar. Het herstelt onmiddellijk de gespleten haarpunten en de werking duurt tot en met de volgende wasbeurt. Bij NR 78 verkrijgbaar zowel in Heiloo als Bergen.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil