Volle lippen zonder op te vullen

Hoe krijg je vollere lippen


Als je altijd gedroomd hebt van vollere lippen zonder ze op te vullen heb je geluk. De specialisten van NR78 zijn je gids om vollere lippen te krijgen zonder ze op te vullen met deskundige tips en trucs.

Voller door kleur

Spelen met verschillende tinten van dezelfde kleur en het gebruik van een lipliner is essentieel om dunne lippen voller te laten lijken. Begin met een lipliner in de kleur van de lippenstift die je gaat gebruiken en breng dit net buiten de grens van je lippen aan. Start bij de mondhoeken. Kleur daarna je lippen met de lippenstift van je keuze.

Welke kleur kan je het beste kiezen

Je kunt het beste voor felle kleuren kiezen die uitdrukking geven aan je lippen. Houd je niet zo van felle kleuren kies dan voor een kleur die ongeveer twee tinten donkerder is dan je eigen lipkleur. Doorlipgloss te gebruiken lijken je lippen voller. Donkere lippenstift kun je beter achterwege laten. Het maakt dat je lippen er dunner uitzien.

Lippenstift: hoe gebruik je het, waar begin je ………………

Als je een lipliner wilt gebruiken, is het belangrijk dit niet te dik op te brengen. Een tip: breng een beetje foundation aan zodat de lippenstift langer blijft zitten. Iedereen heeft een cupidoboog, dit zijn de twee boogjes op je bovenlip. Is deze bij de ene is duidelijk te zien, bij een ander is het bijna onzichtbaar. Teken met een lipliner een X op je cupidoboog zodat je weet waar je het accent op moet leggen om je lippen groter te doen lijken. Breng vervolgens lipliner aan op je onderlip en kleur je lippen met je favoriete kleur of lipgloss. Gebruik een een speciale borstel om heel precies te werk te gaan.

Glans of mat?

Glans geeft volume, dus voor mensen met dunne lippen is dit ideaal. Maar let op: als we ouder worden veranderen onze lippen. Ze worden dunner en rond de mond ontstaan fijne rimpeltjes en lijntjes. Dus zorg dat je lipgloss alleen in het midden van je mond doet, met name op je onderlip. Kies liever geen matte lippenstift als je wat ouder bent. Matte lippenstift laat ieder rimpeltje zien en ziet er snel droog uit. De beste keus is een crème-achtige lipstick.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil