Nieuws

Hoe krijg je vollere wimpers?

Hoe krijg je vollere wimpers?
Hoe krijg je vollere wimpers?

Nieuws

Hoe krijg je vollere wimpers?

Mooie lange volle wimpers dat is wat de meeste vrouwen willen. Maar hoe krijg je ze? Wij zochten het voor je uit en geven je de trucs.

We proberen mooie sterke wimpers te krijgen door ze te laten verven of door extensions te laten plaatsen in de schoonheidssalons. Maar kun je ze ook op een natuurlijke manier mooier en voller krijgen?

Je wimpers sterk houden

Een goede verzorging is het belangrijkste om te zorgen dat je wimpers sterk blijven en niet uitdrogen en breken.

Reinig je ogen voorzichtig.

Gebruik het liefst een oogremover op oliebasis om mascara op een zachte manier te verwijderen. Doordrenk de remover op een wattenschijfje en laat het een paar seconden op je ooglid rusten. Verwijder daarna de mascara voorzichtig met zachte bewegingen.

Wrijf niet in je ogen.

Ook niet als je ogen vermoeid voelen door uren achter elkaar achter de computer te zitten.

Vermijd waterproof mascara

Natuurlijk is waterproof mascara erg handig op regenachtige dagen maar wij raden je aan dit toch te vermijden. Waterproof mascara is namelijk erg lastig om te verwijderen waardoor je de neiging hebt om toch te wrijven waardoor de kans ontstaat dat je wimpers onnodig afbreken.


Niet slapen met make-up

Verwijder mascara altijd voor je gaat slapen. Te lang make-up dragen is niet goed voor je wimpers. Uiteindelijk worden ze hard en droog met het risico dat ze breken als ze in contact komen met je kussen.

Eet gezond

Gezond eten is belangrijk. Zorg dus dat je zoveel mogelijk gevarieerd eet. Vooral vitamine B en E, deze vitamine spelen een rol bij de haargroei. Ze zitten vooral in noten, granen, zaden, eieren en vis.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil