Ik ga op vakantie en neem mee, standaard toiletartikelen voor op reis

We zijn al aangekomen in de maand mei, en, zeker velen van ons bereiden zich al voor op de zomervakantie. En ieder jaar kom je weer voor hetzelfde dilemma. Wat neem ik mee? Om je te helpen om mee te nemen wat alleen nodig is, hebben wij deze handleiding van basisproducten gemaakt.

Gezicht

Slechts drie belangrijke producten: een zonnebrandcrème, een cleanser en een vochtinbrengende crème eventueel aangevuld met een tintje om ruimte in de bagage te besparen.

Haar

We weten dat veel accommodaties shampoo en douchegel in hun welkomspakket te hebben maar wij raden toch aan, voor het geval dat, een shampoo en een haarmasker mee te nemen. NR 78 verkoopt handige reisformaten van Aveda.

Persoonlijke hygiëne

Twee benodigdheden voor elke reis voor je persoonlijke hygiëne: een tandenborstel en tandpasta, vergeet ook geen deodorant

Beauty

Wat beautyproducten betreft, kies alleen voor de basis. Als je voor een vochtinbrengende crème met kleur hebt gekozen, heb je geen foundation nodig, neem dan alleen een mascara en een multifunctioneel product dat tegelijkertijd als blush en lippenstift dient. Als laatste een miniparfum.

Natuurlijk raden wij aan om ook een minikit in de koffer te doen met dingen als pleisters en pijnstillers. Voorkomen is beter dan genezen! En hiermee is je reisset klaar.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil