Hair care

Is jouw haar gezond?

Is jouw haar gezond?
Is jouw haar gezond?

Hair care

Is jouw haar gezond?

Wil je weten of jouw haar gezond is? Check de onderstaande tekenen om daar achter te komen.

De kleur
Gezond haar dat niet beschadigd is glanst. De kleur is mooi en glanzend en ziet er stralend uit. Je kan dit ondersteunen door bijvoorbeeld voor highlights te kiezen om je look wat op te fleuren.

De punten zijn verzorgd

Goed verzorgde haarpunten zijn een teken van gezond haar. Is je haar droog en heb je veel gespleten haarpunten? Dan is het tijd om je haar bij te laten knippen. Vergeet niet dat de haarpunten het oudste en meest kwetsbare gedeelte van je haar zijn. Zijn de haarpunten eenmaal gespleten dan helpt conditioner en een masker niet meer. Het enige is dus de schaar, want als je je haar niet laat knippen dan heb je kans dat de punten verder splijten wat de gezondheid van je haar geen goed doet.

Gezonde hoofdhuid

Gezond uitziend haar begint bij de hoofdhuid. Dit is het meest gevoelige gedeelte van je lichaam. Het stimuleert de groei en zorgt ervoor dat het haar sterk is en glanst. Belangrijk dus om goed voor je hoofdhuid te zorgen. Dit doe je onder andere door je hoofdhuid regelmatig te masseren. Is je hoofdhuid geïrriteerd, jeukt of schilfert het? Dan kan dit wijzen op roos.

Gezond haar is sterk

Je herkent het als je zonder al te veel moeite je haar gemakkelijk kan uitkammen zonder dat je al te veel haar verliest. Daarbij voelt het zacht en heeft je haar een mooie glans en uitstraling.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil