Is te vaak vastbinden schadelijk voor mijn haar?

Is te vaak vastbinden schadelijk voor mijn haar?

Iedereen houdt ervan om het haar van tijd tot tijd vast te binden, en met een goede reden! Buns, paardenstaart en vlechten zijn allemaal trendy en populair. De stylisten van NR78 vertellen je hoe je schade aan het haar voorkomt en het gezond blijft.

Als je je haar op een goede manier vastbindt, is er geen reden dat je haar beschadigd raakt. Gezond haar is beter bestand tegen eventuele schade. Dit hangt onder andere af welke styling tools en elastiek je gebruikt. Kies voor elastiekjes zonder metaal om te voorkomen dat het haar breekt. Bind je haar niet te strak en wissel je kapsel eens af om je haar rust te geven.

Je kunt dus doorgaan met het stylen van je paardenstaart of bun zoals je altijd doet. Vooral buns beschermen je haar tegen luchtvervuiling.

Je hoeft niet dus niet direct nieuwe producten te kopen als je je haar wilt vastbinden. Volg gewoon je normale haarverzorging routine. Zorg er wel voor dat je een stylingproduct gebruikt vóór je een elastiek in je haar doet. Je stylt je haar hierdoor gemakkelijker.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil