Hoe wordt je wakker met sterker haar

Je haar slapende sterk maken

Eindelijk is het lente. Die dikke sjaal en muts kunnen weg en je kan lekker met je haar in het lentezonnetje. Maar je haar kan door de kou en harde wind in de winter of door regelmatig föhnen droog en dof aanvoelen. Om je haar te herstellen en te versterken hoef je nu niet meer moeilijk te doen. Je kunt dit probleem eenvoudigweg oplossen terwijl je slaapt. Lees en ontdek hoe dit kan.

Door schommelingen in temperatuur kan je haar er na de winter dof, droog en pluizig uitzien. Maar niet alleen in de winter. Haarbeschadiging komt ook door hitte, regelmatig föhnen, luchtvervuiling en UV-blootstelling. Je haar heeft, net als je huid, baat bij een voedende nachtbehandeling. De oplossing is het Botanical Repair Strengthening Overnight Serum van Aveda. Het herstelt en voedt alle drie lagen van het haar van binnenuit en vermindert gespleten haarpunten met 84% terwijl je slaapt. Je wordt wakker met sterker en gezonder uitziend haar al na één nacht.

Het is geschikt voor alle haartypes en texturen en is voor 100% vegan en cruelty-free.

Hoe gebruik je het:

Het botanical haar regime in stappen:

Stap1: als het tijd is om je haar te wassen en zacht, glad en glanzend te maken gebruik dan Botanical Repair Strengthening Repair shampoo en conditioner

Stap2: om het volledige Botanical Strengthening lijn te gebruiken neem dan de Botanical Strengthening Repair Light voor fijn haar of de Rich voor medium tot dik haar voor een diepgaand herstel.

Eventueel Stap3: om voeding vast te houden en je haar te beschermen tegen UV en hitteschade gebruik je overdag, zonder uit te spoelen de leave-in treatment van hetzelfde assortiment.

Stap4: Ook je haar heeft een schoonheidsslaapje nodig. Breng ’s avonds voor het slapen gaan, Botanical Repair Strengthening Repair Serum aan voor intensief herstel en vermindering van gespleten haarpunten. Het is snel absorberend en laat geen restant op je kussen na.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil