Trends

Je krijgt de perfecte wenkbrauwen met deze tips

Je krijgt de perfecte wenkbrauwen met deze tips
Je krijgt de perfecte wenkbrauwen met deze tips

Trends

Je krijgt de perfecte wenkbrauwen met deze tips

Wist je dat wenkbrauwen een van de belangrijkste sleutels zijn voor een jeugdig uiterlijk? Ja, echt waar. We denken altijd dat rimpels in je gezicht of wallen onder je ogen je ouder maken, maar wenkbrauwen die niet goed gevormd zijn geven minder kracht aan je look en verminderen expressie in je gezicht. We geven je wat tips zodat jij dit najaar de perfecte wenkbrauwen hebt.

Investeer in een goede pincet. Het is wel wat duurder maar je hebt er jaren plezier van. Gebruik in ieder geval nooit een spiegel die vergroot. De kans dat je te veel haartjes verwijdert is groot waardoor je niet de gewenste vorm krijgt. Borstel eerst je wenkbrauwen zodat je de vorm van je wenkbrauwen goed ziet. Verwijder daarna de overtollige haartjes. Let op! Alleen de haartjes aan de onderkant van je wenkbrauw anders verdwijnt de natuurlijke vorm waardoor je wenkbrauwen een rare vorm krijgen. Gebruik een wenkbrauwpotlood om vorm te geven. Onze tip: Gebruik de browdefiner van Aveda. Dit potlood houdt de kleur de hele dag vast, is vlek-, vocht- en transpiratiebestendig. Het is verkrijgbaar in vier kleuren en heeft een spoolie-uiteinde. Wat is een spoolie zul je misschien denken. Het ziet eruit als een mascaraborsteltje en is bedoeld om je wenkbrauwen door te kammen, te blenden en vorm te geven. Het zorgt er uiteindelijk voor dat je wenkbrauwen er natuurlijker uitziet. Ideaal dus!

Kies voor de juiste kleur.

Alleen als je haar donkerbruin of zwart is kun je ervoor kiezen om dezelfde kleur wenkbrauwen te nemen. Over het algemeen is de kleur van wenkbrauwen iets donkerder dan je haarkleur.

Trek met je potlood korte streepjes in de richting van de haargroei, vul de gaten waar minder haar groeit en met de vlakke rand van je potlood vul je je wenkbrauwen in. Borstel daarna voor een natuurlijk effect. Gebruik eventueel wenkbrauwpoeder om extra aan te vullen.

Durf je niet goed zelf je wenkbrauwen in perfecte shape te brengen? Vraag dan bij NR78 naar de Brow Treatment. De stylisten zijn getraind om de ideale wenkbrauwen bij jouw gezicht en haarkleur te vinden en houden rekening met je eigen vorm . Dan weer je zeker dat jij ook dit najaar de perfecte wenkbrauwen hebt.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil