Je eerste grijze haar gespot

Je vond vanmorgen je eerste grijze haar. Wat nu?

Keek jij vanmorgen in de spiegel en heb je je eerste grijze haar gespot? Geen paniek! Wij geven trucs om dit aan te pakken.

Je allereerste grijze haar, dit overkomt iedereen. Bij sommigen wat eerder dan bij een ander. De allereerste kan je gerust uittrekken maar maak daar geen gewoonte van. Want als je dit regelmatig doet kan dit het haarzakje beschadigen waardoor het uiteindelijk niet meer terugkomt.

Voorlopig hoef je nog niet aan verven te denken maar op een gegeven moment kom je in een stadium dat je moet overwegen wat je precies wilt. Kleuren of grijs laten worden.

Als je je grijze haren wilt kleuren is het nodig om een afspraak bij de kapper te maken om je haar in een tint te laten verven die jij graag wilt. Bespreek met de kapper wat je ideale kleur is en of dat bij je past.

Wil je je haar graag geheel grijs laten uitgroeien maar de overgang zo onopvallend mogelijk te laten verlopen? Bespreek dit dan met je kapper. High- en lowlights zijn een prima optie om het kleurverschil te verminderen totdat alle resterende kleur is verdwenen.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil