Hairstyle

Kan een pony bij krullend haar?

Kan een pony bij krullend haar?
Kan een pony bij krullend haar?

Hairstyle

Kan een pony bij krullend haar?

Er wordt vaak gedacht dat een pony niet kan als je krullend haar hebt. Maar het is zeker wel mogelijk. Raak geïnspireerd door de ideeën die wij noemen.

De pony is de haartrend dit jaar en niet alleen bij steil haar. Als je krullend haar hebt kun je ook voor een pony kiezen. Zorg er in ieder geval voor dat je haar gezond is door een goede shampoo en conditioner te gebruiken om droog haar te voorkomen.

Voor welke pony kies je? Eigenlijk kan veel. Wil je het krullend houden of glad dragen door je haar dagelijks te stijlen? Maak een afspraak bij je kapper als je een pony wil en vertel wat jouw wensen zijn. Zij hebben ervaring met het knippen van krullend haar, kennen de sterkte van je krullen, de dikte van je haar en weten wat voor soort pony je kan verwachten.

Gordijnpony

Oftewel de curtainbang deze zeer populaire pony kenmerkt zich door de pony naar weerskanten van je gezicht opzij te schuiven. De voorkant van de pony is iets korter terwijl het naar de zijkanten toe langer wordt. Staat geweldig bij lang of halflang haar. Verbergt een breed voorhoofd en komt mooi uit als je een langwerpig gezicht hebt.

Rechte pony

Staat mooi als het in verschillende lagen is geknipt, in het gezicht zit en subtiel boven de wenkbrauw valt. Een chique pony die vooral past bij ronde gezichten.
Let er wel op dat je pony door de dag heen goed over je voorhoofd verdeelt blijft en niet in een pluk voor je voorhoofd hangt.

Schuine pony

Als je graag je haar in een zijscheiding draagt is dit de pony die er geweldig uitziet. Vooral als je nooit een pony hebt gedragen is dit de beste keuze omdat je nu kan zien hoe een pony je staat. Valt het je tegen? Dan is je pony gemakkelijk te camoufleren met hippe haaraccessoires. Staat vooral mooi bij een rond gezicht.

Onze tip:

Laat je pony regelmatig knippen door je kapper om de lengte en vorm in model te houden.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil