Hairstyle

Liquid Hair: doe jij mee met de trend deze zomer?

Liquid Hair: doe jij mee met de trend deze zomer?
Liquid Hair: doe jij mee met de trend deze zomer?

Hairstyle

Liquid Hair: doe jij mee met de trend deze zomer?

Wil jij je haar ook zo zacht en glad krijgen dat het bijna vloeibaar lijkt maar je wil geen speciale behandeling ondergaan? Lees dan verder hoe je dan toch mee kan doen aan de deze trend van “vloeibaar haar”.

De afgelopen maanden is deze trend steeds vaker te zien niet alleen op de rode loper of in de media, zoals bij Kim Kardashian of Hailey Bieber, al dan niet gecombineerd met een bob, maar ook op straat kom je het vaker tegen “vloeibaar haar”.

Wat is vloeibaar haar?

Deze trend bestaat uit zijdezacht haar met een glanzend effect, zonder pluis en zo glad dat het vloeibaar lijkt.

Wil jij meedoen aan deze trend maar wil jij geen haarbehandeling op basis van keratine en een minder permanente manier om vloeibaar haar te krijgen? Dan geven wij de manier om dit te bereiken, gewoon zelf bij je thuis:

Om thuis het liquid hair effect te krijgen is het belangrijk om de juiste stylingsproducten en hulpmiddelen bij de hand te hebben en je voldoende tijd hebt en geen haast.

Was je haar met een hydraterende shampoo die kroes vermindert. Wij raden Aveda Smooth Infusion Anti-Frizz Shampoo aan en behandel het met de conditioner van dezelfde lijn om een gladde, strakke en sterke look te maken en spoel het goed uit.

Kam je haar uit met een grove kam. Maak het haar glad en gemakkelijk te stylen met een haarserum zoals de style-prep smoother.

Gebruik voor het föhnen eerst een hittebeschermer zoals Smooth Infusion Perfectly Sleek van Aveda om het haar te beschermen tegen breuk door kammen en warmtestyling.

Föhn je haar zo glad mogelijk met een ronde borstel begin bij de wortels naar de punten toe. Verdeel je haar in kleine secties en gebruik een stijltang en een peddelborstel om het haar glad te maken.
Als je hiermee klaar bent gebruik je een glansspray op je hele haar zodat je haar glanzend is zonder vettig te zijn.
Om je haar goed glad te houden gebruik je nogmaals de stijltang over de punten om het haar goed in model te houden.
Gebruik tenslotte wat glansserum op je haar maar sla de wortels over.

Vraag aan je haarstylist bij NR78 welke producten het meest geschikt is voor jouw haar als jij vloeibaar haar wilt.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil