Man: flaporen welke modellen staan hem


Uitstekende oren zijn vaak moeilijk te dragen. Vooral bij mannen met kort haar, omdat ze niet genoeg haar hebben om de oren te verbergen. Welke kapsels staan mannen met flaporen het beste? Onze experts van Nr78 antwoorden.

Mannen met flaporen kunnen elk kapsel dragen. Alles hangt af van de vraag of je de oren wiltverbergen of niet. "Mannen met flaporen kunnen het haar zeer kort dragen. Als je het niet gelooft, kijk dan naar rugbyspelers. Dan zie je dat uitstaande oren en kort haar niet onverenigbaar zijn.

Weinig mannen hebben goed gevormde oren, dus geven zij de voorkeur om het effect “pas van de kapper” te voorkomen. De meeste mannen laten liever het haar aan de bovenkant van de oren groeien zodat zij niet opvallen.

Mannen met vrijstaande oren kunnen ervoor kiezen om een middellang kapsel te nemen. Dit is het enige kapsel die de flaporen kan verbergen. Laat het haar groeien zodat het je oren bedekt. Vergeet niet dat het haar aan de achterkant iets langer moet zijn.

Onze Tip: Om de aandacht af te leiden van de oren, laat je baard staan. Dit seizoen is de baard vrij lang zoals een bebaarde houthakker.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil