Men

Man: ontdek het juiste gereedschap voor je haar en huid

Man: ontdek het juiste gereedschap voor je haar en huid
Man: ontdek het juiste gereedschap voor je haar en huid

Men

Man: ontdek het juiste gereedschap voor je haar en huid

Steeds meer mannen willen aandacht besteden aan hun huid en haar om er goed verzorgd uit te zien. Maar een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid, de huidverzorging is daarom anders. Gebruik dus niet de dagcrème meer van je partner. Lees in deze gids over de juiste routine en verzorgingsproducten voor mannen.

Mannen maken zich de grootste zorgen over dunner wordend haar en haaruitval. Aveda heeft daarom haarproducten voor mannen ontwikkeld om beide aan te pakken. De producten uit de lijn van Invati Men biedt een gemakkelijke manier om in slechts twee stappen controle te krijgen over dunner wordend haar. Het helpt niet alleen haaruitval te verminderen, het helpt ook om het haar makkelijker te behouden als je het dagelijks eenmaal per dag gebruikt.

De routine:

onder de douche:

1 exfolieren

De Invati Men shampoo reinigt en exfolieert de hoofdhuid. Het verwijdert opgebouwde resten die de poriën kunnen verstoppen en verzorgt om dunner wordend haar sterker te maken. Gebruiksaanwijzing: Masseer de shampoo in op nat haar en spoel daarna uit.

2 verdikken

Invati Men Scalp Revitalizer is een hoofdhuidverzorging die niet te worden uitgespoeld. Het maakt het haar bij de wortels direct dikker en versterkt de hoofdhuid wanneer het wordt ingemasseerd.
Gebruiksaanwijzing: breng in een rechte lijn aan vanaf de voorkant naar de achterkant, in het midden aan de linker- en rechterkant van de hoofdhuid, één keer per dag. Inmasseren en niet uitspoelen.

Scheren

Een dagelijkse scheerbeurt zorgt voor extra belasting van de huid. Gebruik daarom Aveda Men pure-formance Shave Cream Protect + Soothe. Het bereidt de huid voor op een comfortabele gladde scheerbeurt en help de huid te beschermen ten irritatie en scheerbrand. Geschikt voor alle huidtypen.
Gebruik na het scheren de Men pure-formance Dual Action aftershave. Deze 2-in1 hydraterende verzorging en aftershave verzacht direct de pas geschoren huid.

Het haar

Het stylingsgedeelte van deze gids zorgt ervoor dat je haar in perfect in model zit. Aveda Men pure-formance Grooming Clay geeft het haar textuur met een stevige flexibele hold en matte finish. Dankzij de lichtgewicht formule kun je elke gewenste stijl creëren.
Gebruiksaanwijzing: Neem een klein beetje. Wrijf tussen je handen en breng gelijkmatig door vochtig of droog haar.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil