Men

MAN: VERZORG JE GRIJZE HAAR

MAN: VERZORG JE GRIJZE HAAR
MAN: VERZORG JE GRIJZE HAAR

Men

MAN: VERZORG JE GRIJZE HAAR

MAN: VERZORG JE GRIJZE HAAR

Heb je besloten je haar grijs te laten worden? Zorg er dan voor dat het de perfecte kleur krijgt met metaalachtige of witte tinten. Volg de adviezen van de profs van NR 78.

Als je grijs haar hebt is er één ding waar je voor uit moet kijken en dat is een gelige gloed. Dit is vaak de angst van mensen met grijs haar. Om te voorkomen dat een gele gloed verschijnt, adviseren de specialisten van NR 78 zilvershampoo. Zilvershampoo heeft vaak een blauw, paarse kleur. Dit komt omdat het een blauw paars pigment bevat dat er voor zorgt dat de gele gloed in je haar verminderd wordt. Gebruik deze shampoo echter om de week. Het effect is oppervlakkig en zeker geen behandeling. Was je je haar te vaak met zilvershampoo dan is het gevaar dat je uiteindelijk een blauwe gloed hebt.

Als haar grijs wordt heeft het de neiging om te veranderen. Wanneer er grijze haren beginnen te verschijnen ziet het er anders uit dan de rest van je haar. Aan jou welke producten je gaat gebruiken om met deze verandering om te gaan. In ieder geval is grijs haar niet kwetsbaarder. Eigenlijk is het tegenovergestelde het geval.

Voor gezond uitziend grijs haar, wil je dat je haar glanst. Grijs haar kan er wat metaalachtig uitzien, wat er zeer aantrekkelijk uitziet. Om dit te krijgen gebruik je stylingproducten met een glanzende finish.

Als je haar grijs begint te worden ga er dan niet vanuit dat kleuren de beste manier is om het haar er egaler uit te laten zien. Het tegenovergestelde is vaak het resultaat. Je zult je haar moeten laten bleken, wat behoorlijke schade kan opleveren, en het haar zal nooit hetzelfde grijs zijn als je natuurlijke haar en zal er daardoor vreemd uitzien.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil