Trends

Neem thuis een spa-avond

Neem thuis een spa-avond
Neem thuis een spa-avond

Trends

Neem thuis een spa-avond

Neem thuis een spa-avond

Blijf thuis en verwen jezelf met maskers, rituelen en meer

Soms wil je gewoon lekker een avond thuis voor jezelf hebben. Er is niets mis mee als je een avond lekker thuis wil blijven vooral als je hebt voorgenomen jezelf te verwennen met een spa avond. Je zult je meer ontspannen en stralender voelen na een paar uur je van top tot teen te verzorgen. Nip aan een ontspannende thee om je in je favoriete Aveda-spa te laten voelen, direct vanuit je eigen huis.

Om het beste uit je winteravonden te halen, kun je onze tips voor een spa-avond proberen met een paar van je favoriete Aveda-producten, het lentegevoel komt tevoorschijn en je voelt je daarna mooi en vernieuwd als een vlinder.

Breng je masker aan

Behandel je huid waar het naar vraagt, of dat nu extra vocht is of een diepe reiniging. De Botanical Kinetics Deep Cleansing Clay Masque en de Intense Hydrating Masque leveren direct voordelen op. Deep Cleansing Clay is geweldig voor een verstopte, vette huid en Intense Hydrating Masque geeft je een extra dosis verzachtende hydratatie als je huid droog en geïrriteerd aanvoelt. Als een masker waarmee je kunt slapen meer jou ding is probeer dan de Tulasāra Wedding Masque Overnight voor gezicht en ogen, dat het beste werkt terwijl je slaapt om je huid op te fleuren en in de loop van de tijd zichtbaar steviger maakt.

Laat stress van je afweken

Als je je op het werk of thuis erg gestrest voelt, gebruik dan Stess-Fix Soaking Salts en neem een lang warm bad – geen telefoons of laptops zijn toegestaan! Doe de deur op slot, steek een Shampure-kaars aan en relax.

Zet een Composition Oil aan het werk

Als je bij NR78 bent geweest, heb je vast één van de compositieoliën ervaren tijdens een stoelmassage of een volledige lichaamsmassage in Heiloo. Gebruik de olie die je het meest aanspreekt, of dat nu de kalmerende Shampure of de voedende All-Sensitive Body Formula is. Je kunt Composition Oils op verschillende manieren gebruiken, van massage tot aromatherapie.

Breng je gloed terug

Als je hebt gemerkt dat je gloed uit je gezicht is verdwenen sinds de winter, besteed dan een paar minuten om deze gloed weer terug te brengen met de Tulasāra Radiant Awakening Ritual. Borstel de huid van je gezicht met de Radiant Facial Dry Brush, de afgeronde toppen helpen de huid te masseren en veegt tegelijk afgeschilferde huidcellen weg. Breng daarna de Radiant Oleation Oil aan op je huid en laat deze 4 minuten of langer intrekken. Doe ondertussen een kruiswoordpuzzel of geniet van het rustige moment. Spoel af en volg daarna met je favoriete Tulasāra Concentrate, Wedding Masque Overnight, of Renew Morning voor een nog levendigere gloed.

Fleur je hele lichaam op door te daten met Beautifying Radiance Polish. Eigenlijk is het een spabehandeling in een pot, met de geur van rozemarijn, bergamot en lavendel en van mineraalrijke zoutkristallen en plantaardige oliën. Scrub de dode, doffe huid van je armen en benen en breng een rijke vochtinbrengende crème zodat je klaar bent voor de lente!

Behandel je handen en voeten

Je handen en voeten doen elke dag serieus werk, dus geef ze de liefde en zorg die ze verdienen. Voeg een paar druppels Cooling oil toe aan een voet, geniet een masseer om eventuele spanning in je voetzolen te verminderen.
Voordat je gaat slapen breng je Foot Relief aan op je voetzolen en trek een paar gezellige sokken aan. Breng vervolgens Hand Relief Night Renewal Serum en Hand Relief crème aan op je handen om je huid intensief te hydrateren.

Ga vroeg naar bed

Het wordt niet voor niets schoonheidsslaap genoemd. Haal wat slaap in door vroeg naar bed te gaan en je hier aan te houden. Laat je niet afleiden door telefoon, tv of tablet of ander luidruchtig apparaat die het rustige gevoel kan verstoren. Zet je telefoon stil en ontspan met een boek, of geniet gewoon van de stilte totdat je ogen beginnen te sluiten. Droom zacht!

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil