Nieuws

Nieuw bij NR78

Nieuw bij NR78
Nieuw bij NR78

Nieuws

Nieuw bij NR78

BEAUTIFUL EYEBROWS

Mooie wenkbrauwen, wie wil ze niet! Wenkbrauwen maken je look en bepalen de uitstraling van je gezicht. Helaas is niet iedereen gezegend met mooie perfecte wenkbrauwen. Bij NR78 hebben ze dit begrepen.

Onlangs zijn de medewerkers op cursus geweest bij Anastasia Beverly Hills en kunnen volgens haar methode de wenkbrauwen creëren die je altijd al wilde hebben. De methode wordt Golden Ratio genoemd en zij hebben geleerd om de perfecte wenkbrauw te vinden door te kijken naar jouw botstructuur. De specialisten van NR 78 zullen eerst goed naar de vorm van je gezicht kijken. Maar ook naar de kleur van je haar en de teint van je huid voordat zij een advies geven.

Anastasia Soare is de enige echte wenkbrauw expert uit Beverly Hills. Haar unieke brow treatment, gebaseerd op de juiste balans en proporties is zo populair dat menig Hollywood ster hun weg naar haar hebben gevonden.

Daarnaast heeft Anastasia ook een mooie Brow make-up ontwikkeld waarmee je zelf je wenkbrauwen kunt stylen en shapen. De browdefiner bijvoorbeeld is een uniek browpotlood met een schuine hoekige punt en daardoor ideaal voor het tekenen van wenkbrauw haartjes, maar tegelijkertijd perfect om in een vloeiende beweging de wenkbrauw volledig in te vullen. Er bestaat ook het ultieme reissetje om volmaakte Hollywood wenkbrauwen te creëren. Erg handig als je op vakantie gaat en toch je wenkbrauwen in shape wilt houden.

Heb je interesse? De medewerkers van NR78 staan enthousiast klaar om je vragen te beantwoorden en samen met jou de mooiste wenkbrauwen te vinden die passen bij jouw gezicht.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil