Het geheim van meer volume voor je fijne haar

Omgekeerd je haar wassen. Het geheim als je meer volume wilt in je fijne haar.

Om gezond en mooi haar te hebben is het belangrijk om het haar goed te wassen. En de meeste van ons hebben dezelfde haarverzorgingsroutine. Eerst shampoo en daarna conditioner. Dit is de meest voorkomende methode. Maar is jouw haar na een dag alweer slap en futloos? Was je haar dan omgekeerd. Nooit van gehoord? Wij vertellen je meer en leggen de voordelen uit.

Omgekeerd je haar wassen, de naam zegt het eigenlijk al. Je verandert de volgorde van de producten. Het resultaat is dat je haar losser is en meer volume krijgt, vooral als je haar fijn of beschadigd is. Je haar en je hoofdhuid is schoner. Omgekeerd wassen is ideaal voor fijn of krullend haar. Je haar wordt minder zwaar en krijgt meer volume. Als je krullen hebt worden ze veerkrachtiger en vallen mooier.

Hoe werkt het?

Conditioner en maskers kunnen je haar verzwaren en je hoofdhuid kan vettig aanvoelen, vooral als je fijn haar hebt. Door eenvoudig je routine te wijzigen door eerst een masker en/of conditioner te gebruiken en daarna je haar te wassen met shampoo. Sporen van vuil, vet en overtollige conditioner dat anders achterblijft verwijder je terwijl het haar toch gehydrateerd blijft.

Voordelen van omgekeerd haar wassen:

Het grootste voordeel is dat er geen conditioner op je hoofdhuid achterblijft, wat je fijne haar verzwaart, omdat je op het laatst de shampoo gebruikt om je haar en hoofdhuid te reinigen. Je haar blijft langer schoon, minder zwaar en heeft meer volume

Maar er is meer:

Het maakt je haar niet plat
Voegt volume, glans en veerkracht aan je haar
Kroes heeft minder kans
Voorkomt ophoping van resten die het haar verzwaren
Gemakkelijker te kammen

Ga jij het proberen? Wij zijn al om.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil