Products

TIPS OM JE HAAR WINTERBESTENDIG TE MAKEN

TIPS OM JE HAAR WINTERBESTENDIG TE MAKEN
TIPS OM JE HAAR WINTERBESTENDIG TE MAKEN

Products

TIPS OM JE HAAR WINTERBESTENDIG TE MAKEN

Het is bekend dat de punten het meest kwetsbare deel van je haar zijn. Nu de winter is gearriveerd heeft je haar extra aandacht nodig om beschermd te worden tegen kou, wind en vocht. Wij geven advies om je haar “winterklaar” te maken.

Winter betekent droogte, het is droog buiten en het is droog binnen. Als het kouder wordt zetten we de verwarming hoger en dat zorgt dat er nog meer vocht verdampt. Je huid en haar kunnen daardoor droger aanvoelen dan normaal. En dan hebben we het nog niet eens over statische elektriciteit.

Het kan zijn dat je haar in de winter te droog is, dat is volkomen normaal. Probeer Dry Remedy shampoo en conditioner voor erg droog haar of Cherry Almond Softening shampoo en conditioner voor normaal tot droog haar. Om het vochtgehalte te behouden en eventuele statische elektriciteit te verminderen kun je Damage Remedy Daily Hair Repair gebruiken.

Kroezen en statische elektriciteit kun je bestrijden met Light Element Smoothing Fluid. Voorkom droge en beschadigde punten vooral in de winter. Een haarmasker is een must. Gebruik ook een thermo-beschermend product voor je je haar föhnt om je haar niet uit te drogen.

Gebruik Air Control voor zowel statisch haar en kleding. Spuit wat Air Control op een tissue en veeg het op je haar. Last van statische kleding? Spuit een klein beetje op je kleding.

Geef je haar een keer per week een oliebad om de punten te revitaliseren en sterker te maken.

Haarmaskers blijven een must vooral in de winter. Gebruik het minimaal één keer per week vooral als je dagelijks shampoo gebruikt.

In de winter worden je lokken sneller beschadigd door het dragen van hoeden, mutsen, sjaals. De punten van het haar hebben er het eerst last van door de wrijving van je haar tegen je kleding. Draag eens een hoge paardenstaart of een knot om je haar te beschermen.

Onze tip: Laat de punten van je haar regelmatig bijknippen om ervoor te zorgen dat je haar in uitstekende staat blijft.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil