Nieuws

Tips voor een perfecte huid.

Tips voor een perfecte huid.
Tips voor een perfecte huid.

Nieuws

Tips voor een perfecte huid.

Een mooie gezonde huid dat willen we toch allemaal? We hebben wat tips op een rij gezet die eenvoudiger zijn dan je denkt. Als je deze volgt zal je huid stralen als nooit tevoren.

Om een mooie, egale en stralende huid te krijgen is het belangrijk om een aantal gewoontes in je levensstijl aan te passen. En nee, je huid kan niet van de ene op de andere dag veranderen maar als je deze tips volgt kun je een perfecte huid krijgen en behouden.

Niet te heet douchen:
Een warme douche is heerlijk. Maar warm water kan je huid uitdrogen. Gebruik daarom geen te heet water en douche ook niet te lang.

Reinig je gezicht:
Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan stof, vervuiling en talg. Of je nu een droge, vette of gecombineerde huid hebt, je huid heeft er baat bij als je je huid dagelijks reinigt. S ’morgens voor je serum en dagcrème gebruikt, ’s avonds om make-upresten te verwijderen voordat je nachtcrème aanbrengt.

Drink voldoende water:
Om een perfecte huid te houden is het drinken van voldoende water belangrijk. Drink daarom dagelijks minimaal twee liter water om je huid van binnenuit te hydrateren.

Maak je make-upspullen regelmatig schoon:
Ook je make-upspullen zoals, kwasten, penselen en sponsjes regelmatig schoonmaken. Ze blijven langer mooi en je verwijdert vuil en bacteriën die je anders steeds op je huid smeert. Tip: Vergeet ook niet dagelijks je mobiele telefoon schoon te maken. Je legt het overal neer, je hebt het vaak in je hand en als je belt leg je het aan je oor en je schone gezicht.

Regelmatig sporten:
Sporten is goed voor je huid. Het vermindert stress en bevordert de doorbloeding waardoor je huid er strakker en steviger uit blijft zien. Hierdoor straalt je huid en zie je er jonger uit.

Gebruik altijd een zonnebrandcrème:
Dagelijks zonnebrandcrème gebruiken wordt vaak vergeten. Maar ook op sombere dagen zijn uv-stralen altijd aanwezig. Hierdoor loop je de kans op rimpels en vroegtijdige huidveroudering. Vergeet je niet in te smeren als je buiten gaat sporten of op een terras gaat zitten.

Houd stress buiten de deur:
Stress heeft een negatieve invloed op je huid. Je voorkomt het niet altijd maar probeer toch een ontspanmoment te nemen door te bewegen, een hydraterend masker te nemen terwijl je relaxed. Vergeet vooral niet voldoende te slapen.

Eet gezond:

Last but not least eet gezond. Eet je vaak en veel ongezond dan is dat terug te zien in de kwaliteit van je huid. Eet veel kleurrijke groenten en fruit, vette vis, mager vlees en volkorenproducten . Probeer te stoppen met roken en matig met alcohol.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil