VAN NATURE DIKKER HAAR

VAN NATURE DIKKER HAAR

Invati Men™Solutions for thinning hair

Ladies aan de kant …… de mannen zijn aan de beurt! Nadat er eerst voor vrouwen het wereldwijde bestseller Invati systeem voor dikker, voller haar is ontwikkeld, worden nu ook alle mannen met dunner wordend haar geholpen.

INVATI MEN-SOLUTIONS VOOR DUNNER WORDEND HAAR

Dankzij de hulp van Aveda’s recente innovatie op plantaardige basis kunnen nu ook alle mannen die last hebben van dunner wordend haar geholpen worden. Om aan de specifieke behoeften van mannen te voldoen is er voor invati Men Solutions for Thinning Hair een formule samengesteld op basis van een krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen. Deze verbeteren de uitstraling van dunner wordend haar in simpelweg twee stappen. Vier op de vijf mannen geeft aan dat hun haar erna sterker voelt en er dikker uitziet.

Invati Men helpt mannen die met beginnend tot gemiddeld dunner wordend haar kampen – en wellicht al op zoek zijn naar preventieve maatregelen tegen haaruitval door haarbreuk – door ze hun zorgen wat betreft de ‘thinning issue’ onder ogen brengen en hun haar van nature weer dikker te maken.

TWEE STAPPEN, ÉÉN KEER PER DAG,IEDERE DAG.

STAP 1: EXFOLIËREN

Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo is een voedende shampoo die de hoofdhuid exfolieert en verfrist terwijl de voedende werking het dunner wordende haar helpte versterken.

Masseer de shampoo goed in voor een activerende werking op de hoofdhuid. Het bereidt de hoofdhuid ook goed voor op de volgende stap, de invati Men Scalp Revitalizer.

STAP 2: VERDIKKEN & VERSTEVIGEN

Invati Men Scalp Revitalizer is een leave-in behandeling die het haar direct bij de haarwortels dikker maakt, terwijl de formule ook zorgt dat aanwezige haren minder snel uitvallen.

Zodra je de Scalp Revitalizer inmasseert zorgt de krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen dat de microcirculatie van de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Het is super simpel: dagelijks éénmaal per dag, rechtstreeks op de hoofdhuid, even masseren en klaar.Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil