Verschillende looks met een paardenstaart

Verschillende looks met een paardenstaart

Net als de chignon, behoort de paardenstaart tot de klassieke kapsels. Het geeft een perfecte afwerking aan elke look en past bij elke stijl. Laag, hoog, gedraaid of in een vlecht ... laten we zien welke versie het best bij jou past..

Een lage paardenstaart voor een sportieve, maar elegante stijl

Gemakkelijk te dragen en snel te maken, is de perfecte haarstijl voor de vrouw die haast heeft maar elegantie wil behouden. Om deze look te krijgen, hoef je alleen maar je haar in je nek vast te binden. Een truc: om een vleugje raffinement aan je kapsel toe te voegen, voor structuur maak je een duidelijke midden scheiding voordat je je haar vastbindt. Afhankelijk van je voorkeur laat je ofwel je paardenstaart op je rug vallen of plaats hem over je schouder naar voren.

Een hoge paardenstaart voor een retro-look

Deze must-have haarstijl uit de jaren 90 heeft zijn grote comeback in 2016 gemaakt, in het bijzonder in de parade van Balmain in Parijs Fashion Week. Je maakt een staart aan de bovenkant van het hoofd vast terwijl het haar glad naar achteren is gekamd. Dit kapsel houdt het haar helemaal uit je gezicht, houdt je hoofd elegant in de lucht en laat perfect je ideale oorbellen zien.

Een gedraaide paardenstaart voor een bohemien look

Dit is de ideale combinatie van een relaxed en trendy look. Om deze stijl te creëren verdeel je je haar in twee delen en breng ze naar voren en begin de delen te draaien. Daarna hoef je alleen de strengen achter je hoofd te brengen en de twee strengen samen te draaien. Tot slot, maak je haar wat losser bij de wortels en je krijgt een kapsel met een bohemien en romantische look.

Een paardenstaart met kuif kapsel voor een rock chick haarstijl

Voor een uitgesproken en gedurfde look! Deze paardenstaart verhoogt je stijl met de kuif die je vooraf door het touperen kunt maken. Aanpassen van de vorm van de kuif is afhankelijk van je stemming. Hoe meer uitgesproken de kuif, de meer rock & roll.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil