Products

WAT DOE JE ALS JE MERKT DAT JE MEER HAAR IN JE BORSTEL HEBT

WAT DOE JE ALS JE MERKT DAT JE MEER HAAR IN JE BORSTEL HEBT
WAT DOE JE ALS JE MERKT DAT JE MEER HAAR IN JE BORSTEL HEBT

Products

WAT DOE JE ALS JE MERKT DAT JE MEER HAAR IN JE BORSTEL HEBT

Geen paniek. Hulp is onderweg!
Je kent het gevoel wel. Je bent bezig met de dagelijkse haarverzorgingsroutine en je merkt opeens dat er meer haar in je borstel zit dan gewoonlijk. Misschien heb je al gemerkt dat je meer plukken haar tegenkomt in het afvoerputje van de douche of dat er haar loskomt als je met je hand door je haar gaat. Het is normaal om dagelijks tussen de honderd en honderdvijftig haren per dag te verliezen. Zie je een opvallende verandering dan is het tijd om actie te ondernemen.

Raak niet in paniek, wat je moet weten is dat bepaalde dingen heel normaal zijn. Hier zijn wat tips om zo snel mogelijk stappen te ondernemen als je meer dan normaal haar in je borstel tegen komt.

Praat met je haarstylist. De stylisten van NR78 vertellen je graag meer over dunner wordend haar en haaruitval en werken samen met je om je zorgen aan te pakken. In overleg passen ze je huidige model, kleur of stijl aan om je haarsituatie aan te passen.

Style je haar zodat het er voller uitziet. Daarom is het ook heel belangrijk om met je kapper te praten. Probeer een kleur die twee tinten lichter is dan je natuurlijk kleur om het haar volume en textuur te geven. Voor wat betreft het model, probeer een korte, stompe snit zonder te veel lagen. Lagen en snijden met behulp van een scheermes zorgen ervoor dat je haar er dunner uitziet. Daarnaast is het aan te raden om producten als Thickening Tonic en Volumizing Tonic te gebruiken of allebei met Phomollient voor maximaal volume en verdikking. De specialisten van NR78 helpen bij het vinden van de beste productcombinatie voor je haarproblemen.

Wees zacht voor je haar. Behandel het niet te ruw, vooral niet als je haar nat is. Als je uit de douche komt, dep je haar dan droog en knijp het voorzichtig uit in plaats van te wrijven of een zware strakke handdoek om je haar te doen. Je haar kan daardoor afbreken, vooral de kleine nieuwe haartjes.

Begin met het gebruik van Invati Advanced. Invati Advanced moet een manier van leven zijn. Beschouw het als een levenstijlkeuze. Het driestaps-systeem moet eenmaal per dag worden gebruikt, elke dag om het haar te exfoliëren, te versterken, te voeden en te stimuleren. Tip: Bewaar de Scalp Revitalizer bij je tandenborstel, zodat je het niet vergeet.

Invati Advanced vermindert haaruitval als gevolg van breuk door borstelen met 53% na 12 weken gebruik. Dat is waarom we zeggen dat Invati Advanced je haar voller gevoel geeft, geen vollere borstel.

Het dunner worden van het haar is normaal en je bent niet de enige. Met deze eenvoudige aanpassingen merk je misschien dat je haar er dikker en voller uitziet en aanvoelt, en wie houdt daar niet van?

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil