Het zusje van ombre heet sombre

We gaan kennismaken met het zusje van ombre in de herfst

De nieuwe haarkleuringstechniek heet sombre, subtieler dan ombre en perfect om je haar op natuurlijke wijze te kleuren in de overgangsperiode van zomer naar herfst.

Wilde je een aantal jaar geleden je haar laten kleuren dan was de beslissing gemakkelijk. Je koos voor blond, bruin of rood haar. Daarna kon je ook kiezen voor de balayagetechniek, perfect voor een sun-kissed natuurlijk effect met als voordeel dat het amper uitgroei laat zien zodat het onderhoudsarm is. En nu maken we kennis met sombre.

De S staat voor subtiel in vergelijking met de klassieke ombre. Net als bij ombre wordt bij sombre de donkerste basis aangebracht, maar wordt bij ombre twee verschillende kleuren gebruikt die duidelijk in elkaar overlopen, bij sombre wordt gebruikt gemaakt van verschillende tinten die minder contrasterend zijn waardoor de overgang van kleur veel subtieler is en je look veel natuurlijker wordt.

Wil je de kleur van je haar op een andere manier gekleurd hebben maar nog niet toe bent aan een drastische verandering kies dan voor sombre. De zachte overgang van donker naar licht is heel subtiel en natuurlijk, vraagt weinig onderhoud en past in iedere haarkleur.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil